Litentry är nu en del av Substrate Builders Program

Av | mars 3, 2021

[ad_1]

Litentry har meddelat att det nu är medlem i blockchaininfrastrukturföretaget Parity Technologies ‘Substrate Builders Program i ett steg för att få direkt support för att erbjuda utvecklare en bättre upplevelse.

Att avslöja den nya utvecklingen via sin tjänsteman Twitter-konto, Litentry påpekade sin spänning att arbeta med blockchainföretaget för att använda sitt support- och mentorprogram för att förbättra sina decentraliserade nätverk.

Byggt på Substrate-ramverket kommer Litentry Network, via partnerskapet, nu att ha tillgång till de bästa funktionerna och de otroliga teknikerna som för närvarande finns i blockchain-industrin. För att inte tala om att ha tillgång till Paritys stora resurser för att hjälpa till att utveckla Litentry Network.

Om Substrate Builders-programmet

Substrate Builders-programmet är ett blockchain-projekt som identifierar, stöder och styr befintliga, såväl som genomförbara, substratrelaterade projekt.

Programmet lanserades 2020 med 17 inledande deltagare, inklusive Månstråle, Acala, Plasmoch Phala Network. Byggnadsapplikationen fokuserar på att erbjuda utvecklare affärsutveckling, tekniskt och community-stöd.

Speciellt är Substrate Builders-programmet uppdelat i tre huvudspår, nämligen;

Kedjespår: Detta spår är för utvecklare som bygger kedjor som kommer att påverka (parathreads, oberoende kedjor och fallskärmar).

Infrastruktur spår: Detta spår är för utvecklare som bygger på infrastruktur relaterad till Substrate / Polkadot. Denna infrastruktur inkluderar verktyg, användargränssnitt, broar, valideringsinfrastruktur och support för smarta kontrakt (och eventuellt mer).

Applikationsspår: Detta spår är för utvecklare som bygger applikationer ovanpå Substrat-baserade kedjor. Detta spår inkluderar områden som styrning, DeFi, identitet och allt annat som inte varit möjligt tidigare utan fördelarna med det interoperabla ekosystemet.

Support tillgängligt för byggare

Som ett resultat av Litentrys tillägg till Paritys Substrate Builders-program kommer utvecklare på nätverket att kunna få support inom följande områden:

Teknisk support – Detta innefattar kategorispecifik chattstöd med andra programmedlemmar och kategorisexpertingenjörer för utvecklare att samarbeta med och ställa frågor från. Det inkluderar också individuella incheckningar och lanseringsstöd med material, samt samtal och andra åtgärder för att hjälpa projekt att starta deras mainnet framgångsrikt.

Gemenskapsstöd – Det handlar om saker som att hjälpa till att bygga ett livfullt socialt mediesamhälle samt mediasupport. Det innebär också samarbete om evenemang och möten.

Gemenskapsfinansieringsmöjligheter – Detta innebär att du får hjälp med ditt projekt, till exempel hjälp med att navigera i processerna för Web3 Foundation Grants och Polkadot Network Treasury.

Affärsutvecklingsstöd – Detta innebär att presenteras för relevanta spelare i blockchain-ekosystemet, liksom gemensamma meddelanden och ett icke-tekniskt chattrum för alla medlemmar i båda spåren. Dessutom inkluderar detta stöd feedback relaterad till affärsutveckling.

LIT Pris

Vid tidpunkten för publiceringen, Litentry (BELYST) token-priset har ökat med 18% under det senaste dygnet. Det handlades till 8,76 $, med en börsvärde på 157,707,808 $ och en 24-timmars handelsvolym på 70,547,588 $.

Ansluta sig Altcoin BuzzTelegram för att ta emot gratis handelssignaler.

Ta reda på mer om kryptoutrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link