Reservapp för lansering i mars – Produktutgåva och uppdateringar – Altcoin Buzz

Av | mars 3, 2021

[ad_1]

Den 27 februari meddelade Reserve att dess app kommer att finnas tillgänglig i mars.

Under flera månader har reservteamet anställt, kodat och designat appen i syfte att slå inflammation. Appen kommer att finnas tillgängligt för de tusentals människor som har varit på väntelistan. Dessutom blir det först tillgängligt för dem i Venezuela innan det når andra.

Behöver slå hyperinflationen

Under månaderna har Reserve arbetat nära med samhället för att förstå deras behov. Genom sin interaktion med samhället har de upptäckt att en av de största smärtpunkterna för människor är hyperinflation.

Reserve har aktivt kommunicerat med sin gemenskap och detta har starkt motiverat teamet. Som ett resultat av anslutningen har Reserve gjort det till en poäng att bygga kapacitet för att erbjuda support till sina användare.

Färdplan för att rulla ut den omvända appen

Reservteamet har nyligen anställt 25 nya anställda för att hjälpa teamet att utforma de nya tekniska och logistiska systemen. Teamet har utarbetat en färdplan för lanseringen av appen som är följande:

1 -14 mars: Alla på väntelistan skulle ha tillgång till appen. Detta kommer att göras dagligen.

15 mars – Början av april: Stäng av väntelistan och ge direkt åtkomst till alla andra personer. Användare måste vara i länder som stöds av Reserve som är Venezuela, Colombia, Argentina och Panama.

Resten av april – Teamet kommer att bevilja inbjudningar som ett annat sätt att komma åt appen.

Detta gör det möjligt för teamet att möjliggöra kontrollerad distribution av appen. Inbjudningarna kommer att ges till användare enligt kapaciteten som reservteamet kan kontrollera.

Bygga team för att eliminera hyperinflation

Reserve syftar till att eliminera hyperinflation. Med tanke på deras nuvarande arbete har Reserve fortfarande en lång väg att gå. Det finns dock mycket framsteg som har registrerats.

Reserve har kunnat arbeta med olika team. Dessa lag inkluderar Rangers of the Reserve core team, RSR Rangers och Beta Rangers. Dessa lag har samlats för att slå hyperinflationen. Lanseringen av appen kommer att vara ett bra sätt att visa upp deras hårda arbete.

Innan nu den nationella övervakningen av värdepapper i Venezuela auktoriserad drift av ett decentraliserat (DeFi) elektroniskt växel som kallas BDVE. Pilotprogrammet utsågs också till ”världens första decentraliserade börs”.

I skrivande stund var reservtoken RSV prissatta till $ 1,00 med en 24-timmars handelsvolym på $ 84,000. RSV-priset steg med 0,2% på 24 timmar. Dessutom har den en cirkulerande tillgång på 1,6 miljoner RSV-mynt och en maximal tillgång på 1,57 miljoner. Liquid är också den nuvarande mest aktiva marknaden som handlar med den.

Ansluta sig Altcoin Buzz på Telegram att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link