Top Crypto News: 02/27 – Cryptocurrency News – Altcoin Buzz

Av | februari 27, 2021

[ad_1]

Efter att ha genomgått en skarp korrigering handlas Bitcoin nu till 47 788 dollar. Under tiden handlas den näst största kryptovalutan, Ethereum, nära 1 512 dollar.

Låt oss ta reda på några intressanta kryptonyheter för idag.

Polygon | Atari Partnership Integrating Layer 2 för deras NFT och Token-produkter

Polygon samarbetar med speljätten Atari för att ta med NFT: er och tokenprodukter till Skikt 2. Dessutom producerar Atari interaktiva onlinespel för smartphones, surfplattor och andra toppmärken. Med detta partnerskap, Atari Token (ATRI) är nu tillgängligt i det skalbara nätverket som ansluter till Ethereum via Polygon Bridge. Dessutom kommer NFT-enheter på Atari att utforska Polygons L2-funktioner som extremt låga avgiftsmiljöer och snabb bekräftelseshastighet. Dessutom har Atari-teamet planer på att starta en NFT-minter med hjälp av Polygons nät med hög kapacitet. Vidare kommer detta att öka skalbarheten för Atari-tokeninnehavare för att skapa innovativa NFT: er som kan handlas och säljas på stora NFT-marknadsplatser.

Fuse Network samarbetar med Pocket Network för att optimera Fuse-Ethereum Bridge

Säkringsnätverk samarbetar med Pocket Network för att optimera Fuse-Ethereum-bron. Dessutom är Pocket ett decentraliserat infrastrukturprotokoll som gränssnitt applikationer med blockchain-noder med integritet och kostnadseffektivitet. Med detta partnerskap får Fuse-applikationer tillgång till mer än 2000 noder med Pocket i Ethereums ekosystem. Förutom detta kommer Pocket Network att göra Fuse-Ethereum-bron mer robust och billigare genom att skapa en Fuse-nod, vilket kommer att förbättra decentraliseringen av Fuse-ryggraden i en nära framtid. Dessutom har teamet planer på att använda POKT insats för att ge Pocket Network-tjänster tillgång till Fuse-applikationer.

Elrond | NETOPIA-partnerskap som erbjuder eGold-betalningsalternativ för rumänska köpmän

Elrond samarbetar med NETOPIA att erbjuda eGold-betalningsalternativ för 30 000 handlare. Dessutom är NETOPIA en av de ledande leverantörerna av digitala betalningslösningar i Rumänien. Det erbjuder betalningslösningar via sin mobilPay-plånbok och många andra tjänster, som SMS-, kort- och kryptobetalningar. Enligt tweet kommer detta samarbete att ge online-handlare möjlighet att acceptera betalningar eGold. Vidare kommer Netopia-systemet att avveckla denna transaktion på handlarens konto med fiat-valuta. Dessutom kommer eGold-användare att få direkt tillgång till varor och tjänster som sparar tid och avgifter för de vanliga betalningsbehandlarna.

Cartesi | Lavinsamarbete för att lyfta infrastruktur för smarta kontrakt i lager 2 inom DeFi

Cartesi samarbetat med Lavin att växa Layer 2-infrastruktur inom DeFi. Enligt tweeten kommer teamet att möjliggöra en Linux-miljö för smarta kontrakt och högre beräkningsskalbarhet. Denna integration hjälper utvecklare att bygga vidare på Avalanche för att utföra kontrakt med vanliga mjukvarustackar som stöds av Linux. Dessutom är Cartesi en decentraliserad plattform som gör att smarta kontrakt kan köras säkert. Dessutom är dess Skikt 2 teknik hjälper till att implementera processintensiva applikationer för DeFi, företag, decentraliserade spel och mer.

Elrond | Partnerskap för e-pengar som ger europeiska valutor och DeFi Stablecoins till Elrond Network

Sist på vår lista över kryptonyheter har vi Elrond och e-pengar koalition för att föra europeiska valutor till Elrond Network. Dessutom tillhandahåller e-pengar valutastödda tokens som hjälper användare att överbrygga klyftan mellan digitala valutor och det traditionella finansiella systemet. Detta partnerskap hjälper till att utfärda e-pengar stablecoins att cirkulera på Elrond Network som ESDT-tokens. Dessutom stablecoins utgivna på e-pengar, såsom EUR, CHF, SEK, NOK och DKK, kommer att finnas tillgängligt i Elrond-betalningar och DeFi-integrationer. Dessutom är dessa e-pengar-stablecoins räntebärande och ger total transparens, vilket säkerställs genom kvartalsreserver som utförs av Ernst & Young.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link[ad_2]

Source link