Atari Partners Polygon bygger på Ethereum Layer 2

Av | februari 27, 2021

[ad_1]

Den populära videospelproducenten Atari har ingått ett strategiskt partnerskap med Polygon, en skalningslösning för att bygga vidare på Ethereums Layer 2.

Tillkännage det nya partnerskapet via en tjänsteman blogginlägg, Polygon (tidigare Matic Network) noterade att Atari skulle utnyttja sina Layer 2-lösningar för att förbättra skalbarheten för Atari Token (ATRI), icke-fungibla tokens (NFT) och tokenrelaterade produkter.

Det nya partnerskapet kommer också att möjliggöra integrationen av Polygons Lager 2-lösning och Atari-token på ett skalbart nätverk som kommer att vara kompatibelt med Ethereum (ETH) via Polygon-bron.

Detta kommer särskilt att ge Atari’s spelanvändare ger direkt och enklare åtkomst till NFT och andra tokenrelaterade produkter. Dessutom noterade Polygon att billiga ekosystem och snabba bekräftelsestider gör Polygons L2 gynnsam för prägling av NFT.

För att uttrycka sin spänning med det nya partnerskapet konstaterade Frederic Chesnais, Ataris VD, att samarbetet med Polygon skulle göra det möjligt för spelföretaget att använda Polygons Layer 2-lösning.

“Detta gör att vi kan ge våra användare bästa möjliga upplevelse när vi interagerar med Atari Token och våra blockchain-relaterade produkter”, sa han.

Atari lanserar en NFT-minter

Enligt tillkännagivandet kommer Atari också att trycka på Polygons nätverk med hög kapacitet för att starta en NFT-minter som gör det möjligt för Atari-tokeninnehavare att utfärda NFT som kan bytas ut eller säljas på populära NFT-marknadsplatser.

NFT handel kommer att börja på OpenSea, den specialbyggda digitala marknaden. På grund av partnerskapet kan Atari nu njuta av hastighets-, verktygs-, gemenskaps- och skalbarhetsfunktionerna som skalningslösningen erbjuder.

Sandeep Nailwal, medgrundare och COO för Polygon, är också mycket nöjd med detta nya partnerskap. Han noterade att samarbetet hände på grund av skalningslösningens tro att konsumentvänliga blockchain-produkters framtid, inklusive spel och NFT, ligger på Layer 2.

Han sa: “Vi är mycket glada över att samarbeta med Atari för att utforska sätt att lägga nytta till dess underhållningsekosystem och utveckla sätt att fånga hela värdet av Atari Token och kompletterande produkter, som fungerar på Polygons skalbara nätverk.”

John Lilic, VD för Global Business Technology Development, Strategy and Operations på ConsenSys, via hans Twitter redogörelse, uttryckte också sin glädje med det nya samarbetet.

ATRI-pris

Vid tidpunkten för publiceringen av Atari’s (ATRI) token har sjunkit med 0,5% under det senaste dygnet. Det handlades till 0,147672 dollar, med ett börsvärde på 59 061 978 dollar och en handelsvolym 24 timmar på 143 140 dollar.

Ansluta sig Altcoin BuzzTelegram för att ta emot gratis handelssignaler.

Ta reda på mer om kryptoutrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link