KuCoin Token (KCS) Fiery Super Week är Live! – Ekonomi och finansiering – Altcoin Buzz

Av | februari 26, 2021

[ad_1]

Under de senaste 30 dagarna har KuCoin Token (KCS) pumpat över 300%. För att tacka sitt växande samhälle har KCS i samarbete med KuCoin lanserat en eldig händelse som heter “KCS Super week.” Mellan 25 februari och 5 mars 2021 kommer KuCoin att genomföra fyra kampanjer som ger deltagarna möjlighet att vinna KCS-belöningar och lyckade dragningar värda tusentals dollar.

Intressant är att karnevalen är öppen för alla. Oavsett om någon är en KCS-handlare, KCS-innehavare eller en ny KCS-användare kan han delta i alla fyra kampanjer. Förutom de fyra aktiviteterna kommer teamet också att hålla sociala kampanjer i den officiella Telegram-gruppen och Twitter. Enligt KuCoins officiella blogg är belöningar kommer att delas ut till vinnarna inom 7-14 arbetsdagar.

Vad handlar all spänning om?
Aktivitet Kampanj namn Kampanjdatum Kampanjutmärkelser
Aktivitet 1 KCS Pop Quiz 25 feb – 28 feb 900 KCS att vinna
Aktivitet 2 Handla KCS på spotmarknaden 25 feb – 5 mars 10 000 USDT att vinna
Aktivitet 3 Håll eller handla KCS för att betala handelsavgiften 28 feb – 5 mars 1 400 KCS att vinna
Aktivitet 4 Handelsnivå välfärd 25 feb – 5 mars Massiv rabatt på handelsavgift

Viktig anmärkning: KCS-näringsidkaren, innehavaren eller nya användare måste registrera sig eller Bli Medlem för att händelserna ska bli berättigade att vinna priserna.

Super Week – Deltagandedetaljer

Aktivitet 1 – KCS Pop Quiz

Händelsens nuvarande status – LIVE

Evenemangets slutdatum – 28 februari

Detaljer – De första 300 deltagarna som svarar på 3 obligatoriska frågor kommer att belönas med 3 KCS vardera.

Eftersom frågorna verkar ganska enkla är det mer en först till kvarn-händelse.

Aktivitet 2 – Handla KCS på Spot Market med API

Händelsens nuvarande status – LIVE

Evenemangets slutdatum – 5 mars

Detaljer – För att kvalificera sig för evenemanget måste användarna skicka in ett formulär som kräver användarnas KuCoin UID- och KuCoin-konto.

När en användare har kvalificerat sig för aktiviteten måste han delta i KCS-handelsmarknaden. Han måste dock handla på Spot Market via API (under aktivitetsperioden). Händelsen exkluderar handelsparen BTC, USDT och ETH. Deltagarna i detta evenemang har en chans att vinna $ 10 000 USDT som kommer att delas in i två prispottar.

Första poolen

Prispengar – 5000 USDT

Alla kvalificerade API-handlare som handlade över 1 000 USDT mellan 25 februari och 5 mars kommer att dela en prispott på 5 000 USDT.

Andra poolen

Prispengar – 5000 USDT

Topp 5 kvalificerade API-handlare har en chans att vinna 5 000 mer USDT från den andra poolen.

1. Alla kvalificerade API-handlare vars handelsvolym inte är lägre än 1 000 USDT under aktivitetsperioden kommer lika mycket att dela en KCS-prispott till ett värde av 5 000 USDT.

2. Vi kommer att rangordna API-handelsvolymen och de 50 bästa kvalificerade API-handlarna kommer att kunna dela ytterligare en KCS-prispott värt 5.000 USDT.

  • Topp 1 kvalificerad API Trader vinner KCS värt 1000 USDT
  • Topp 2 – 3 kvalificerade API-handlare vinner KCS värd 500 USDT vardera
  • Topp 4 -10 kvalificerade API-handlare delar 1000 USDT i KCS
  • Topp 11 – 50 kvalificerade API-handlare delar 2000 USDT i KCS
Aktivitet 3 – Handla eller håll KCS

Händelsens nuvarande status – kommer att visas live den 28 februari

Evenemangets slutdatum – 5 mars

Detaljer – Både KCS-innehavare och handlare kan vinna turdragningen och KCS-belöningen. Deltagarna måste Bli Medlem för evenemanget. Både innehavarna och handlarna får turbiljetter. Dessutom kommer de slutliga vinnarna att bestämmas genom att matcha turkoden med den lyckliga biljetten.

KCS-hållare – KCS-innehavarna som anmält sig för aktiviteten måste hålla KCS i sina plånböcker hela tiden. Det beror på att KuCoin slumpmässigt tar stillbild på KCS-innehavsbeloppet. För varje 100 KCS som hålls i plånboken får deltagaren 1 turbiljett. Per dag kan de få 100 sådana biljetter.

KCS-handlare – För varje 0,5 KCS som deltagarna använder för att betala handelsavgifter får handlarna en turbiljett. Per dag kan då få 10 sådana biljetter.

I slutet av varje dag under evenemangets längd får deltagarna e-postmeddelande med turbiljetten.

Aktivitet 4 – Välfärd för handelsnivå för KCS-innehavare

Händelsens nuvarande status – LIVE

Evenemangets slutdatum – 5 mars

Detaljer – Under deltagarens längd om deltagarens KCS-innehav berör 50% av det lägsta innehavsbeloppet för den differentierade handelsavgiftsnivån, blir han berättigad till en 30-dagarsperiod för att uppleva fördelarna med den handelsnivån. Tillsammans med det kan han njuta av massiva avgiftsrabatter.

Att linda

Priserna är fantastiska och förväntas locka horder av KCS-innehavare, handlare och nya användare. Detta förväntas ge KCS ett tryck för att bryta motståndsnivån på $ 4- $ 5 och evenemanget har potential att kasta KCS till $ 10 prisnivå.

Användarna kan Bli Medlem för de superspännande fyra evenemangen och vinn flera belöningar.

varning

Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Denna intervju, översikt eller uppdateringsartikel har kompenserats för mediasamarbete och har sponsrats av den intervjuade eller granskade organisationen. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.[ad_2]

Source link