Top Crypto News: 02/24 – Cryptocurrency News – Altcoin Buzz

Av | februari 24, 2021

[ad_1]

Efter att ha genomgått en skarp korrigering gör Bitcoin en uppåtgående rörelse och handlar nära $ 48,626. Square, det finansiella företaget som leds av Jack Dorsey, ackumulera en annan 170 miljoner dollar i Bitcoin till sin portfölj framförs som en anledning till den senaste tidens prisuppgång. Under tiden than näst största kryptovaluta, Ethereum, handlar nära $ 1591.

Låt oss ta reda på några intressanta kryptonyheter för idag.

Fuse samarbetar med Mintgate för att öka studiofunktionerna och ge innehållsskapare

Säkringsnätverk integrerad Mintgate att utnyttja ett token-gating-system för hantering av innehållsåtkomst. Dessutom ger Mintgate innehållsskapare möjlighet att göra innehållet efter eget val i sin blockchain-baserade applikation som är tillgänglig för tokeninnehavare. Dessutom kan Mintgate-användare välja Fuse Network som en plattform för att hantera sitt innehåll. Användare kan också använda vilken ERC-token som helst på Fuse blockchain eller FUSE-token. Dessutom kan Fuse-användare inom en snar framtid också få tillgång till Mintgate för studioplugin.

Alameda Research förvärvade 35 miljoner dollar i Fantom-ekosystemet

Alameda Research tillkännagav sin lansering av en 35 miljoner dollar aktie i Fantom ekosystem. Enligt tweeten består detta samarbete av Fantoms kärnteam som förenar Solana, Serum, Raydium och andra tvärkedjiga produkter. Dessutom är Alameda ett ledande forsknings- och handelsföretag med decennier av erfarenhet av att bygga några av de mest avancerade handelssystemen. Denna koalition kommer också att gå med i incitamenten mellan Alameda och Fantom att köra mot ett kedjekedjande ekosystem med andra plattformar. För att förbättra nätverkets säkerhet kommer Alameda Research också att köra en valideringsnod ovanpå Fantom Opera-nätverket.

Balanser | Aave-partnerskap för att utveckla V2 Asset Manager för låga gaskostnader

Balans samarbetar med Aave att bygga den första Balancer V2 Asset Manager. På grund av höga transaktionsgasavgifter är det mycket kostsamt att byta tokens. Därför erbjuder Balancer V2 fantastiska funktioner att handla till en låg transaktionskostnad. Vidare kräver det inte omslag eller inpakning, och det kommer att uppnå det mest gaseffektiva sättet för LP-skivor att tjäna extra avkastning utan extra kostnader för byten. Samarbetsvilligt arbetar de också med många nya initiativ som säkerhetsincitamentpoolen AAVE / ETH, som gör det möjligt för LP-skivor att få belöningar i både AAVE och BAL samtidigt som protokollet säkras. Dessutom forskar teamet om nya penningmarknader och använder poletter på Balancer V2 som säkerhet i Aave.

Golem samarbetade med polygon för att designa lågpris kostnad för transaktionsbetalningar

Golem samarbetat med Polygon för att starta en ny betalningsdrivrutin. Dessutom är Polygon en lättanvänd plattform för Ethereum-skalning och infrastrukturutveckling. Enligt tweeten kommer teamet att lösa Golem-nätverkets höga transaktionsavgifts- och latensproblem. Denna nya Golem-plattform, med namnet Yagna, är modulär och flexibel för att implementera flera betalningsdrivrutiner. Dessutom får utvecklarna också belöningar och belöningar för att bygga denna integration. Dessutom kommer denna betalningsförareimplementering att hjälpa till att observera hur utvecklare utanför Golem Factory Payments-teamet kommer att hantera Yagnas modularitet. Detta kommer att bidra till att förbättra Golem-nätverket och göra det till en flexibel plattform.

Den sista biten av kryptonyheter på vår lista är World Weather Online, som ger väderdata av hög kvalitet till Kedjelänk blockchain. Dessutom tillhandahåller World Weather Online de mest tillförlitliga och uppdaterade väderrapporterna runt om i världen. Med detta partnerskap kommer teamet att integrera sina väderdata i kedjan med blockchain-orakel. Dessutom validerar och sänder dessa orakler externa data på uppdrag av det smarta kontraktet med unika kryptografiska signaturer. Med den här integrationen får smarta kontraktsutvecklare tillgång till högkvalitativa väderdata som prognoser, regn, vindhastigheter, snöfall, tidvatten och mycket mer.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link[ad_2]

Source link