Nimbus (NBU) – Nästa stora sak i DeFi kommer till Uniswap – Produktrelease & uppdateringar – Altcoin Buzz

Av | februari 25, 2021

[ad_1]

Nimbus är ett etablerat fintechföretag med en ambitiös vision att öppna några av de mest givande finansiella tjänsterna för alla. För att stödja visionen lanserade Nimbus sin nya DeFi-plattform som är ett DAO-styrt ekosystem med fyra dApps. Marken är inställd på den nya plattformen eftersom den centraliserade versionen av Nimbus Сrypto Arbitrage-Trading dApp redan har fått 50 000 användare under det senaste året.

Den här nya Nimbus-plattformen ger sina användare möjlighet att komma åt över 10 pooler på en plats och tillgängliga via en enda token: NBU. Dessutom är intäktsströmmarna baserade på tidskända och effektiva investeringsmöjligheter som IPO-deltagande, startfinansiering, peer-to-peer-utlåning och så vidare.

En så bra start!

Nimbus DeFi-plattformen och dess ursprungliga verktygstecken NBU lanserades officiellt den 27 januari 2021. Inom 48 timmar efter lanseringen berörde NBU: s börsvärde 35 miljoner dollar. Detta är ganska imponerande för då var NBU-token endast tillgänglig på Nimbus intern bytesmaskin.

Men den 24 februari 2021, det vill säga idag, NBU har listats på Uniswap, världens största decentraliserade börs (DEX). Dessutom kan användare av Nimbus Platform dra nytta av Uniswap-listan på 5 olika sätt.

När du fortsätter läsa kommer vi att prata om fördelarna med Uniswap-listan, men låt oss först titta på några intressanta mätvärden för DeFi-plattformen.

Daglig transaktionstopp

Den 12 februari 2021, dagen efter att teamet tillkännagav fördelarna med att vara en likviditetsleverantör, nådde den dagliga transaktionsvolymen $ 432 979. Det beror på att likviditetsleverantörerna kan få 100% APY. Läs mer om det i “Varför vara en Nimbus likviditetsleverantör?” nedan.

24-timmars volym

Källa: https://info.nimbusplatform.io/

Låst likviditet

Samma dag nådde den låsta likviditeten $ 3 893 176.Likviditetslåst

Källa: https://info.nimbusplatform.io/

Vad händer på Nimbus nu?

För närvarande kan handlare börja handla på Nimbus-plattformen eller sätta in poletter för belöningar med vilket kryptobelopp som helst. I grund och botten måste användarna ansluta en extern Metamask-plånbok för att få tillgång till alla belöningar som plattformen för närvarande har i butiken.

Vid det här laget har plattformen lanserat en del av sin grundläggande men ändå mycket givande funktionalitet:

 • Intern bytesmaskin:

  Den stöder 4 tokenpar: NWETH-NBU, USDT-NBU, WBTC-NBU och DAI-NBU. Vissa sofistikerade handlare har redan kommit med många strategier för hur man kan utnyttja denna funktion till deras fördel – och det kan du också!

 • Liquidity tillhandahåller vid 100% APY:

  Insatsfunktionen Pool and the Liquidity Provider (LP) är live på den nya plattformen. Även om detta kommer att säkerställa att plattformen har tillräcklig likviditet för att fungera, erbjuder den också bra fördelar för LP: erna:

  Få en del av transaktionsavgifterna: LP-skivorna i Pool-sektionen får en del av den totala transaktionsavgiften som genereras av plattformen.

100% årlig avkastning: LP: erna på LP Staking kan få en APY på 100% på sitt införda likviditetspar.

 • NBU satsar upp till 12% APY!
  Medan användare väntar på fler Nimbus dApps släpper det Governance Tokens i mars, de kan sätta sina NBU-tokens i en av de tre poolerna för att göra denna väntetid värt.
 • Nimbus Referral-program: Användare kan bjuda in sina vänner och dra nytta av de tre typerna av remissbelöningar på upp till 10%: 1) 10% från kompisernas token-förvärv;
  2) Upp till 0,15% från var och en av deras transaktioner längs sex nivåer;
  3) 7% belöning på insatta polletter.
Uniswap Listing – En väg till större möjligheter

Den 27 januari 2021 noterades NBU endast på intern SWAP och inom 48 timmar berörde NBU: s marknadsvärde 35 miljoner dollar. Föreställ dig vilken typ av exponering NBU har som den har just listats på Uniswap, världens största DEX!

Det kommer att bli massivt – varför?

1) Fantastiska arbitrage möjligheter för handlare:
Med Uniswap-listan vill fler DEX och CEX lista NBU – företaget är redan på väg att bekräfta några. Som ett resultat kan handlare maximera sin avkastning med nya arbitragemöjligheter baserat på skillnaden i tokenvärden över olika börser.

2) Mindre handelsavgifter:
När en användare förvärvar NBU-tokens via Nimbus interna swap kan han sätta dem, använda dem för att tillhandahålla likviditet, få belöningar från remissprogram och mer. Dessutom genererar plattformen för varje ny byte också belöningar för innehavare av styrelse-token, LP-skivor, deltagare för remissprogram och så vidare.

Men när en användare köper NBU från Uniswap kanske han inte får fördelarna ovan, men han betalar slutligen en lägre provision.

3) Högre exponering:
Utan tvekan kommer NBU-noteringen på Uniswap att placera NBU i rampljuset. Som ett resultat kommer NBU-innehavarna och handlarbasen att öka. Effektivt kommer Nimbus användarbas att växa – och det kan NBU: s marknadsvärde också! Så även för dem som är engagerade i att hålla NBU på lång sikt öppnar denna lista fantastiska möjligheter!

4) Marknadens skick
Hela kryptomarknaden genomgick en korrigering under de senaste två dagarna. Det har dock återhämtat sig snabbt och det här är en bra tid för användare att köpa tokens som lovar potentiell tillväxt. Så småningom kommer Nimbus Platform att lansera nyare funktioner och uppdateringar, populariteten kommer säkert att öka.

5) Stabila växlingspriser för NBU för användare:
Normalt har storskaliga börser som Uniswap högre likviditet jämfört med mindre börser. Som ett resultat kommer en stor NBU-handel på Uniswap inte att påverka swappräntan mycket. Effektivt kan NBU-handlare njuta av stabilare NBU-bytesräntor när de handlar på Uniswap

Att linda

Med övergången till DeFi arbetar Nimbus på bygga en bro mellan digitala tillgångar och verkliga investeringsprodukter på ett decentraliserat sätt. Utan tvekan kommer de dApps som erbjuds av den nya Nimbus-plattformen och stödet från deras enorma community att hjälpa Nimbus att uppnå målet.

varning

Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Denna intervju, översikt eller uppdateringsartikel har kompenserats för mediasamarbete och har sponsrats av den intervjuade eller granskade organisationen. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.[ad_2]

Source link