Top Crypto News: 02/23 – Cryptocurrency News – Altcoin Buzz

Av | februari 24, 2021

[ad_1]

Efter att ha gjort en heltidshöjd på $ 58,640, genomgick Bitcoin en skarp korrigering ner till så lågt som $ 45200 och handlas för närvarande till 50 297 dollar. Detta BTC-prisfall var mer än 15% jämfört med det stora fallet, vilket likviderade många långa positioner på terminsmarknaden. Samtidigt handlas den näst största kryptovalutan, Ethereum, nära 1 619 dollar.

Låt oss ta reda på några intressanta kryptonyheter för idag.

Länk | Bitfinex kom överens om en förlikning på $ 18,5 miljoner med New York Attorney General’s Office

Tjudra och Bitfinex meddelade att de har kommit överens med New York Attorney General’s Office. Enligt tweeten har båda erkänt att de inte gjort något fel och gått med på att betala förlikningsbeloppet på 18,5 miljoner dollar. Dessutom började denna tvist år 2019 när Bitfinex stod inför problem med att få tillgång till cirka 850 miljoner dollar i Bitfinex-fonder. Vidare hävdades att Bitfinex privat använde Tethers medel för att täcka förlusten av en betalningsprocessor som skapade uttagsproblem för Bitfinex kunder. Dessutom har teamet överlämnat över 2,5 miljoner sidor med dokumentation till justitieministerns kansli under utredningen.

Travala.com samarbetar med DAO Maker för att integrera DAO-tokens betalningsalternativ för användare

Travala.com samarbetar med DAO Maker att integrera DAO tokens som ett föredraget betalningsalternativ. Dessutom har Travala.com band med över 600 flygbolag och över 2,2 miljoner hotellboende över hela världen. Enligt tweeten underlättar detta partnerskap användare att betala för flyg och boende med DAO på Travala.com. Dessutom kommer DAO-innehavare också att få många alternativ att boka flyg och hotell över hela världen med hjälp av denna tjänst.

Paraply Network utnyttjat Elrond-partnerskap för att integrera datakällor utanför kedjan för EGLD DeFi 2.0

Elrond samarbetar med Paraplynätverk att integrera data-orakel utanför kedjan. Dessutom är Umbrella Network byggt ovanpå ett snabbt dPoS-lager som sänker transaktionskostnaden. Dessutom kan det också behandla tusentals transaktioner samtidigt som dataintegriteten säkerställs. Detta partnerskap hjälper Elrond devnet att använda Umbrella Network datapunkter och underlättar tillägget av EGLD pris matas in i Umbrellas datamängder. Vidare kommer detta att hjälpa utvecklare att bygga vidare på Elrond Network för att hämta värdefull realtidsdata för att leverera applikationer som fungerar med internetprestanda.

Kedjelänk tillkännagav lanseringen av Chainlink Verifiable Random Function (VRF) på Polygon (tidigare Matic) mainnet. Dessutom tillhandahåller Chainlink VRF ett kryptografiskt säkert gränssnitt för smarta kontraktutvecklare. Med detta partnerskap kan utvecklare skapa innovativa smarta kontrakt, och det kommer att ge DeFi, NFT och on-chain spelapplikationer. Dessutom kommer Polygon-utvecklare att få tillgång till en RNG-lösning (Chainlink’s VRF) på kedjan för att skala och säkra DeFi-protokoll och spelappar.

Terra Virtua samarbetar med Polkamarkets för att gamifiera innovativa NFT: er

Den sista biten av kryptonyheter på vår lista är Terra Virtua, som samarbetade med Polkamarkets för att spela verkliga händelser med NFT. Dessutom är Terra Virtua en underhållningsfokuserad samlarplattform som gör det möjligt för användare att interagera med sina virtuella varor på PC, webb och mobil. Med detta partnerskap får användarna tillgång till NFT: er från olika märken som eSports-franchise, idrottslag och många fler. Dessutom kan användare också tjäna nya belöningar som exklusiva NFT-varor, samlarobjekt från större eSports-ligor och mer.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link[ad_2]

Source link