DAO Maker integrerar Binance Smart Chain (BSC) -token – Affärspartnerskap – Altcoin Buzz

Av | februari 23, 2021

[ad_1]

DAO Maker tillkännagav nyligen ett strategiskt samarbete med Binance Smart Chain (BSC), den smarta kedjan och den dApp-fokuserade delen av den populära kryptovalutautbytet Binance. Den decentraliserade, styrningsfokuserade plattformen avslöjade detta senaste drag i en serie tweets.

Enligt tweets, DAO Maker launchpad kan nu sömlöst interagera med Binance Smart Chain (BSC) och kommer också att stödja BSC-tokens.

Om Binance Smart Chain

Binance Smart Chain (BSC) lanserades 1 september 2020 lanserades som en parallell kedja till Binance Chain och utformades specifikt som en möjliggörande plattform för utvecklare att bygga dApps. Bortsett från detta underlättar BSC också skapandet av smarta kontrakt och fungerar också som en insats för Binance-token – BNB.

Det är känt för sina låga avgifter och snabba transaktioner och anses ha en 5-sekunders blocktid. BSC är utformat som ett nätverk av 21 validerare som använder PoSA-konsensusmekanismen.

Blockchain har gjort vågor sedan dess lansering. Intressant är det också kompatibelt med EVM-baserade smarta kontrakt och protokoll. Med den kan symboler som är knutna till BSC, även kända som “knäppta mynt”, skapas. Efter lanseringen av mainnet gillar DeFi-protokoll PannkakaSwap och BageriSwap har gått live på plattformen.

DAO Maker Launchpad och BSC

BSC: s anmärkningsvärda tillväxt och strategiska partnerskap kan resultera i skapandet av kraftfulla lösningar på blockchain. DAO Maker är intresserad av denna tillväxt och utveckling. I tweeten avslöjade styrningsplattformen att dess enda mål är att säkerställa förstklassiga tjänster till både offentliga och privata dApps och smarta kontrakt, oavsett blockchain-plattformen som de skapades på.

DAO Maker har under sina över två års existens hjälpt till att samla in cirka 40 miljoner dollar för projekt. Dessa projekt har för närvarande ett marknadsvärde på totalt 3,5 miljarder dollar.

VD för DAO Maker, Christoph Zaknun, i en tweet, sammanfattade också plattformens vinster under helgen. Integrationen med BSC är ett steg i rätt riktning för båda parter att uppnå sitt uppdrag att tillhandahålla utmärkt service till dApps.

Helgsammanfattningen av Zaknun påpekade att partnerskapet med BSC kommer att hjälpa:

  • Öka social gruvdrift.
  • Tillhandahålla styrteknik för BSC.

Slutligen påpekade det ett partnerskap med Orion Protocol för att bli en likviditetsleverantör.

DAO Maker och BNB-pris

Vid tidpunkten för publiceringen var DAO det handel till 4,20 $, med ett börsvärde på 77,304,904 $ och en handelsvolym 24 timmar på 9,087,271 $.

BNB, å andra sidan, var handel till $ 237,94, med en börsvärde på $ 37,484,626,381 och en 24-timmars handelsvolym på $ 10,357,974,511.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om krypto- och blockchain-utrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link