Top Crypto News: 02/21 – Cryptocurrency News – Altcoin Buzz

Av | februari 21, 2021

[ad_1]

Efter att ha gjort en heltidshöjd på $ 58,640 handlas Bitcoin nu till 57 931 dollar. Under tiden handlas den näst största kryptovalutan, Ethereum, nära 1 938 dollar.

Låt oss ta reda på några intressanta kryptonyheter för idag.

Fuse Network introducerar FuseDollar (fUSD) för att öka Fuse Ecosystem

Säkringsnätverk tillkännagav införandet av FuseDollar (fUSD), en tillgångsstödd stablecoin. Dessutom är fUSD en 1: 1, USDC-stödd stablecoin som kommer att användas som betalningsmedel av Fuse Network-communityn. Dessutom har teamet också planer på att länka Fuse-mobilappen med andra betalningsalternativ som bankinsättningar, betalkort, kreditkort eller Apple Pay. Med denna integration kommer användare att kunna köpa FuseDollar- och Fuse-tokens direkt från mobilappen. Dessutom planerar teamet att lägga till fler stablecoins, som DAI, för backning, vilket gör det möjligt för användare att diversifiera sin portfölj.

BETALT Nätverk | KYC3COM-partnerskap för att effektivisera KYC-processen för tändningsplattform

BETALT Nätverk samarbetar med KYC3COM att integrera KYC3 i Ignition-plattformen. Enligt tweeten kommer KYC3 att förbättra KYC-processen (KYC) med 2-faktor biometrisk autentisering. Detta partnerskap hjälper BETALDA att undersöka informationen om de företag de har att göra med. Dessutom kommer PAID att använda KYC3 och Peer Mountain för denna analys och deras primära fokus kommer att vara områden som kredit-, avvecklings-, transaktions-, lån- och försäkringsorganisationer. Dessutom kommer detta genomförande att förenkla KYC-processen såväl som att det minskar kostnaden och ombordstiden.

Exeedme samarbetade med ChainGuardians för att överbrygga blockchain och NFT i spel

Exeedme samarbetar med ChainGuardians för att överbrygga blockchain och NFT: er till spel. Enligt tweeten kommer detta att hjälpa spelare att tjäna pengar på sina färdigheter, och ChainGuardians-spelare kan utmana varandra med hjälp av Exeedme-plattformen. Dessutom har teamet planer på att integrera NFT-gruvdrift, vilket ger fler gruvalternativ till ChainGuardians-användare. Dessutom kommer Exeedme-spelare också att tjäna $ XED och exklusiva NFT som de kan handla, sälja eller använda för att få tillgång till exklusiva DeFi- och spelevenemang.

Kolektivo Labs lanserades på säkringsnätverk för att utöka kryptovalutan på Curaçao

Kolektivo Labs lanserades den Säkringsnätverk för att skala blockchain-baserad utveckling på ön Curaçao. Dessutom är Kolektivo Labs ett innovativt nav för socialt påverkade ledare och entreprenörer, som har erfarenhet av att skapa blockchain-infrastrukturverktyg. Dessa verktyg används för att hjälpa och utbilda befolkningen på Curaçao om kryptovalutor. Dessutom skapade denna gemenskap CuraDAI, som är en stallkoin som stöds av den lokala Antillean Guilder. På grund av Ethereums höga transaktionsavgifter och långa väntetid stod användarna inför problem. Därför kommer lanseringen av Kolektivo Labs på Fuse Network att hjälpa användare att skicka och ta emot CuraDAI på några sekunder och under $ 0,01 trots några bekymmer om transaktionsbeloppet. Dessutom har teamet också planer på att föra styrning och finansiering till en enda dApp som kommer att finnas tillgänglig på iOS och Android.

Utrust utnyttjade den största e-handelsplattformen, Shopify, för att utöka kryptoanvändningen globalt

De senaste kryptonyheterna vi har från Utrust, som har meddelat den anpassade integrationen av Shopify för sina handlare via Utrust-appen. Dessutom är Watches of Wales den första som använder denna e-handelsfacilitet. Watches of Wales är ett ledande namn inom försäljning och köp av världens finaste varumärken, som Omega, Rolex och andra. För att använda den här tjänsten måste handlarna skicka in en ansökan för att få begränsad åtkomst till Utrust-appen. Dessutom har teamet planer på att lägga till fler handlare över hela världen, vilket kommer att öka antagandet av kryptotillgångar globalt.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link