Masknätverk för att öka lager 2-skalning med loopring – affärspartnerskap – Altcoin Buzz

Av | februari 20, 2021

[ad_1]

Loopring och Mask Network har båda avslöjat planer på att ingå ett strategiskt partnerskap som syftar till att driva ETH Layer 2-protokoll. Partnerskapet mellan båda parter hjälper till att förbättra Ethereum Layer 2-skalning och andra decentraliserade tekniska funktioner.

Mask Network, i en tjänsteman blogginlägg, diskuterade utförligt detaljerna i partnerskapet med Loopring. En viktig funktion som sticker ut är att båda plattformarna kommer att arbeta med att skapa fler andra lagerfunktioner (Red Packet). Båda plattformarna kommer också att anslutas för att hjälpa till med att driva zkRollup och Layer 2-skalning, förutom andra viktiga decentraliserade tekniska funktioner. För närvarande kommer partnerskapet att fokusera på att lösa frågan om höga transaktionsavgifter som plågar decentraliserade börser.

Mask Network bekräftade också partnerskapet på Twitter.

Plattformen är känd för sitt fokus på att ansluta nuvarande internet (Web 2.0) till den nya webben (Web 3.0). Dessutom underlättar decentraliserade funktioner som ETH Red Packet, marknadsdata, NFT, etc.

Loopring, enligt det officiella blogginlägget, är den allra första aktuella Layer 2-skalningslösningen för Ethereum med sin zkRollup. Ethereum, även om det är en riktigt fantastisk blockchain, plågas av skalbarhetsproblem. DeFi-mani 2020 förstärkte bara nätverkets skalbarhetsproblem, vilket resulterade i upprörande gasavgifter och ett allmänt långsamt nätverk. Layer 2-skalningslösningar som Loopring fungerar som en lösning på Ethereums skalbarhetsfrågor.

Detaljer om partnerskapet

Partnerskapet är främst inriktat på att underlätta en förstklassig användarupplevelse (UX) genom att öka transaktionshastigheter samtidigt som transaktionskostnaderna minskar. Båda parterna vill bygga en passage mellan Web 2.0 och Web 3.0, samt hjälpa intresserade personer att komma in i DeFi.

Loopring är också känt för sitt Initial Twitter Offering (ITO) -projekt via Mask Networks ITO-funktion. Under evenemanget såldes cirka 50 000 dollar i LRC på cirka tre minuter. Detta enastående evenemang fungerar som bas för kommande intressanta partnerskap mellan Loopring och Mask Network.

Ethereum-gasavgifter

På senare tid har avgifter för Ethereum-gas varit en stor oro för nätverkets projekt. För att ge någon form av paus på detta kommer partnerna att “skicka andra lager röda paket på Loopring Layer 2 i framtiden.” För närvarande har Loopring Layer 2 korsat 1000 Gwei tx / s.

Om Loopring and Mask Network

Loopring är en DEX-lösning som syftar till smarta plånböcker med decentraliserad teknik och ETH-baserade Layer 2-skalningslösningar. Baserat på zkRollup-teknik hjälper det utbyten att matcha off-chain och on-chain-uppgörelser till samma orderbok. Det har tappats som lösningen på problem som CEX eller traditionella utbytesplattformar står inför. Intressant är att den senaste tidens ökade bensinpriser på Ethereum också har resulterade i en prishöjning för Looprings LRC.

Mask Network, å andra sidan, lanserades officiellt 2019. Plattformen syftar till att fungera som en gateway mellan Web 2.0 och Web 3.0. Det använder ett peer-to-peer-system (P2P) och är en stark förespråkare för dataägande, gränslös betalning etc.

LRC-pris

Vid tidpunkten för publiceringen var LRC handel till 0,762984 dollar, med ett börsvärde på 950 461 288 dollar och en handelsvolym 24 timmar om 100 302 817 dollar.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om krypto- och blockchain-utrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link