POND Price Prediction – Teknisk analys – Altcoin Buzz

Av | februari 21, 2021

[ad_1]

POND är Marlins ursprungliga symbol. Marlin är ett öppet protokoll som ger en högpresterande programmerbar nätverksinfrastruktur för DeFi och Web 3.0.

Marlin är mycket skalbar, decentraliserad och upprätthåller anonymitet. Marlin-SDK är ett robust P2P-nätverk utformat för prestanda och säkerhet. Det är en hög genomströmning blockchain med optimerad topologi för snabbare leverans med staking och slashing. Tillväxten av Marlin-nätverket kommer snart att återspegla i POND-priset.

marlin

Genom att använda Marlin kan handlare slå konkurrenter med mempool-synkronisering med låg latens för att aldrig förlora gaspriskrig. Det ger kommunikation med låg latens för decentraliserade molnberäknings- och lagringslösningar. Det tillhandahåller också infrastrukturen för högfrekvenshandel.

Låt oss se över POND-priset.

damm

POND / USD – Prediction

POND

DAMM handlar för närvarande över supporten på $ 0,149 och riktar motståndszonen till $ 0,179. Om det kan vända detta motstånd mot stöd genom att stänga några dagliga ljus ovan, kan vi börja se ett steg mot $ 0,216, $ 0,262, $ 0,338, $ 0,461, $ 0,584 och $ 0,659. Underlåtenhet att bryta motståndet till $ 0,179 kan leda till en nedgång mot $ 0.149 och $ 0.140.

POND handlas för närvarande till 0,164 dollar med ett börsvärde på 71 284 704 dollar. Dess handelsvolym 24 timmar var 21 680 598 dollar.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.

[ad_2]

Source link