The Secret Binance Smart Chain Bridge är runt hörnet – Produktrelease & uppdateringar – Altcoin Buzz

Av | februari 26, 2021

[ad_1]

Secret Network har avslöjat planer på att bygga en annan bro. Den här gången kommer bron som redan är under uppbyggnad att kallas Secret Binance Smart Chain Bridge.

Secret Binance Smart Chain Bridge förväntas ge förstklassig programmerbar integritet till Binance Smart Chain (BSC) samtidigt som Secret växer DeFi nätverk. Det nyligen debuterade hemliga nätverket har som mål att bli dataskyddsnavet för alla offentliga blockkedjor genom att tillåta sekretessbevarande tvärkedjebyten.

Detta är inte Secret Networks första bro. Den sekretessbevarande blockchain lanserade sin första bro någonsin i december. Bron kallades Secret Ethereum Bridge. Efter lanseringen kommer ETH och vissa ERC-20-tokeninnehavare att kunna skapa hemliga och integritetscentrerade versioner av deras tillgångar som hemliga tokens. Efter lanseringen i december har plattformen genomfört mer än 60 miljoner dollar i ETH-tillgångar på sin hemliga Ethereum Bridge. Intressant nog har blockchain-plattformen också lanserat flera fantastiska DeFi-projekt som SecretSwap och Secret Auctions.

Vikten av bron

För att ytterligare utöka sin räckvidd har Secret gjort det meddelat att planer för närvarande pågår för att lansera Secret Binance Smart Chain Bridge. Bron kommer att fungera som en länk mellan Binance Smart Chain och Secret Network.

Den framgångsrika lanseringen av bron gör det möjligt för användare att konvertera sina BSC-baserade tillgångar som (BNB och BEP-20) till sekretesspolicyer på Hemligt nätverk.

Med dessa tokens kan användare:

  • Skicka tokens till andra nätverk samtidigt som du säkerställer förstklassig integritet.
  • Genomför viktiga transaktioner som OTC-handel, auktioner etc.
  • Används för framåtgående resistenta DeFi-appar som SecretSwap, etc.
  • De hemliga tokens kan sedan återvinnas på BSC etc.
  • Flytta hemliga tokens över flera kedjor utan förlust av integritet.

En bro som denna har många fördelar för användarna. Några av dessa fördelar inkluderar:

  • Kvalitetsstöd för tillgångar på BSC och presenterar dem därför som hemliga tokens.
  • Top-notch programmerbar integritet för alla tillgångar i Binance Smart Chain (BSC).
  • Nätverket kommer också att fungera som ett nav för privata tvärkedjebyten.
Om hemligt nätverk

Sekretess och transparens är båda grundpelarna i blockchain- och kryptovalutorummet. Medan individer och företagare ofta föredrar integritet till varje pris kräver myndigheter och brottsbekämpande myndigheter att transaktioner på blockchain ska vara transparenta.

Secret Network syftar till förse en mellanliggande väg för dessa till synes motsatta ändar av spektrumet. I linje med detta skapar det tokens som är både transparenta och programmerbara som ERC-20-tokens. De är också unikt byggda för att tillräckligt kunna representera alla tillgångar, men ändå helt infödda i Secret Blockchain. Kontrakten är dock alla helt privata.

SCRT-pris

Vid tidpunkten för publiceringen var SCRT handel till 3,37 dollar, med ett börsvärde på 235132 998 dollar och en handelsvolym 24 timmar på 6 181 917 dollar.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om krypto- och blockchain-utrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link

[ad_2]

Source link