Top Crypto News: 02/25 – Cryptocurrency News – Altcoin Buzz

Av | februari 26, 2021

[ad_1]

Vid tidpunkten för handeln handlar Bitcoin nära 47 995 dollar. Idag arkiverar Coinbase för en offentlig notering med SEC, vilket kan vara hausse nyheter för kryptoutrymmet. Under tiden handlas den näst största kryptovalutan, Ethereum, nära 1 516 dollar.

Låt oss ta reda på några intressanta kryptonyheter för idag.

BETALT nätverk tappar Launchpool-partnerskap för att utöka lika IDO-möjligheter för samhällen

BETALT Nätverk samarbetar med investeringsplattform Launchpool för att ansluta intressenter i kryptosamhället. Dessutom är Launchpool en investeringsplattform som utnyttjar samhällen, expertis, kunskap och kapital för att höja kryptoprojekt. Enligt tweeten kommer betalda tokeninnehavare att kunna sätta sina tokens under fas 1 i Launchpool. Vidare kommer detta att hjälpa spelare att tjäna $ LPOOL tokens, och de kan också delta i framtida investeringsmöjligheter i Launchpool. Samarbetet kommer teamet också att arbeta med plattformsdelning av privata pooltilldelningar.

Coinbase-filer SEC-registrering för att listas som klass A-stamaktie på Nasdaq

Coinbase har meddelat sin registrering av registreringen hos United States Securities and Exchange Commission för en offentlig direkt notering av aktier. Enligt den officiella bloggen kommer detta att listas på Nasdaq Global Select Market som ett stamaktie av klass A under tickersymbolen MYNT. Dessutom har börsen lämnat in en S-1-rapport med SEC, som kommer att rensa vägen för dess efterlängtade direkta notering på Nasdaq. Dessutom nämnde Coinbase också att detta inlägg fortfarande är under granskning, och att det inte utgör ett erbjudande att sälja eller att begära ett erbjudande att köpa några värdepapper

Algorand | OpenDao-partnerskap för att skapa dollar-Pegged Stablecoin ($ wAlgoO)

Algorand samarbetar med OpenDao-protokoll för att skapa en dollar-pegged stablecoin ($ wAlgoO). Dessutom fungerar OpenDao som en bro för att ansluta verkliga tillgångar till DeFi-infrastrukturen. Enligt tweeten kommer Algo-innehavare att välja att konvertera Algo till wAlgo och sedan till stallkoden. Dessutom kan wAlgoO minters också bli en likviditetsleverantör genom att delta i den kommande wAlgoO / USDC-poolen, vilket hjälper dem att få belöningar i både $ Algo och $ OPEN.

Grafen som integrerar Polkadot för att förbättra decentraliserad indexering med öppna API-underbilder

De Graf tillkännagav sin integration med Polkadot för att öka sin decentraliserade indexering. Enligt tweeten kan nu utvecklare, med hjälp av Graph, skapa robusta applikationer på Polkadot. Dessutom får utvecklare också tillgång till data i olika blockkedjor med hjälp av underbilder som är öppna API: er. Detta samarbete kommer att förbättra Polkadots ekosystem och hjälpa utvecklare att skapa ett verkligt decentraliserat verktyg. Vidare kommer detta att hjälpa till att utvidga Web3-utveckling och interoperabla applikationer.

Den sista biten av kryptonyheter på vår lista är Dollarprotokoll, som samarbetade med Kedjelänk att integrera Chainlinks CNY-USD-prisflöde i dess mainnet. Dessutom är Dollar Protocol en uppsättning algoritmiska syntetiska tillgångar som styrs av aktieägarna. Enligt tweet kommer Chainlink-orakler att ge prisinformation i realtid. Dessutom kommer det att decentralisera protokollet med högkvalitativa prisflöden och stödja lanseringen av algoritmisk stablecoin CNYx.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link[ad_2]

Source link