Terra Virtua (TVK) Kommer till Binance Innovation Zone – Finance and Funding – Altcoin Buzz

Av | februari 26, 2021

[ad_1]

Terra Virtua, den officiella NFT-partnern för Legendary Entertainment kommer att lista i Binance Innovation Zone om ett par timmar. Enligt det officiella tillkännagivandet kommer Innovation Zone att börja stödja TVK / BTC och TVK / BUSD handelspar. Intressant är att TVK, den infödda Terra Virtua-token under det senaste dygnet har pumpat över 42% och berört en ny rekordhög nivå på 0,928936 dollar. På grund av TVK-förpumpen skyller många Binance-anhängare Binance för att läcka ut listningsnyheterna. Binance-listan är dock inte den enda anledningen till TVK: s pump.

Nästan tre dagar tillbaka tillkännagav Terra Virtua sitt partnerskap med Polkamarkets, den Polkadot-baserade förutsägelsemarknaden. Eftersom projektet har åtagit sig att bygga ett kraftfullt prognosverktyg där handlare, LP-skivor och användare kan förutsäga framtiden, betyder detta partnerskap mycket för Terra Virtua. I grund och botten, Polkamarkets kommer att utnyttja Terra Virtuas teknik för att spela sin marknadsplats. Till råga på detta kommer Terra Virtua med Godzilla och Kong NFT-enheterna med tidpunkten för lanseringen av blockbuster “Godzilla vs King Kong” 2021.

Varför är Innovation Zone en viktig händelse?

Binance Innovation Zone syftar till att ge kryptoanvändare en säker plats att handla med innovativa tokens. Eftersom innovativa tokens som TVK är utsatta för högre prisvolatilitet kan Innovation Zone göra det fungera som en välsignelse för användarna som är villiga att handla högriskmynt. Dessutom är Binance-noteringsprocessen alltför strikt och det hindrar handlare med riskaptit att handla med höga volatilitetstecken. Binance Innovation Zone erbjuder dock handlare exponering för TVK som innovativa tokens.

Ouch ögonblicket !!

Phala Network, det Polkadot-drivna pålitliga integritetsnätverkets inbyggda token $ PHA noterades i Binance Innovation Zone igår. Före noteringen pumpade token över 63% till sin högsta tid på 1,16 $. Men inom nästan 24 timmar efter noteringen har $ PHA tappat 41% av sina vinster.

Det här är inte första gången som en token bevittnade en pre-notering pump och en post-notering faller. Och var medveten om att historien tenderar att upprepa sig.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om krypto- och blockchain-utrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link

[ad_2]

Source link