TÄNDNING: EN BETALNINGSDriven DEX – Altcoin-projekt – Altcoin Buzz

Av | mars 3, 2021

[ad_1]

Blockchain-projekt samlar in medel genom privat och offentlig tokenförsäljning. År 2020 har sett en förändring i hur projekt lanseras via en token-lanseringsplattform. Inledningsvis brukade de nya projekten samla in medel genom ICO: er och IEO: er, men sedan kom eran att starta projekt genom AMM: s likviditetspool. Alla ovan nämnda metoder domineras i allmänhet av den kunniga investeraren som köper den maximala poolandelen för en nyskapad token innan en vanlig användare deltar. För att korta en lång historia, det finns flera brister i dessa metoder på grund av vilka det finns en enorm skillnad i vinstmarginalen mellan de olika användargrupperna (den tidiga köparen och resten av användarna).

Så för att övervinna dessa situationer har begreppet DEX (decentraliserat utbyte) dykt upp som erbjuder crowdfund för nya kryptoprojekt. Ignition är en sådan plattform som drivs av den berömda BETALT Nätverk.

Vi har redan publicerat en detaljerad guide på betalt nätverk och förklarar in- och utslag i hela ekosystemet. I den här guiden kommer vi främst att fokusera på Paid Networks Ignition-protokoll.

TÄNDNING är ett decentraliserat bytprotokoll som gör det möjligt för PAID-tokeninnehavare att delta i en privat och offentlig auktion av blockchain-baserade tokenprojekt. Produkten drivs av både betalt nätverk och Polkadot-teknik.

För att delta i en IDO on Ignition måste användarna ha en viss mängd BETALADE tokens för varje nivå. Deltagarna uppmuntras att hålla tokens under en längre period snarare än att sälja och få marginell vinst.

Med Ignition syftar PAID Network till att skapa en one-stop-plattform för projektlikviditet och samhällstillväxt. Plattformen är utrustad med nödvändig infrastruktur och supportsystem som hjälper varje nytt projekt med auktion av likviditet och marknadstillväxt. Projekt som listas på Ignition obligatoriskt genomgår en detaljerad granskning enligt Master Ventures ‘ inkubations- och rådgivningsgrupp.

Tändning kan också betecknas som en byggsten för PAID Networks fullständiga DAICO. Med DAICO syftar PAID till att ge större transparens, styrning och ansvar för decentraliserade autonoma initiala mynterbjudanden (DAICO).

Viktiga höjdpunkter
 • Tidig projektupptäckt och tillgång.
 • Stöds av Master Ventures, som har deltagit i över 50+ blockchain-portföljprojekt redan 2012.
 • Tillgång till Master Ventures och PAID Networks 65 000+ institutionella och detaljhandelsnätverk.
 • Korsmarknad med PAID Networks ekosystem, med enkel åtkomst till PAIDs sociala och digitala samhällen med över 50 000 aktiva medlemmar.
 • Fasta tvärkedjebyten.
 • Incitamentiseringsmekanismer för tändningsbidragare.
 • Lotteribaserad rättvis och förhindrande framkörning.
 • Protokoll för SMART-avtal.
 • Infrastruktur för snabbspårning av projektlansering.
 • Enkel åtkomst till PAID Networks 100+ partners.
 • Tillgång till 50+ av de starkaste blockkedjorna och influencersna.
Funktioner
 • Decentraliserat ekosystem som drivs av PAID Networks robusta smarta kontraktsteknik.
 • Flerkedjig integration (stöd för ETH- och DOT-broar Q2 2021).
 • Anpassningsbara poolalternativ och lotterier med Chainlink VRF (v2).
 • Lättanvänt användargränssnitt med dataspårningsuppsättningar.
 • Flernivåincentiveringsmekanismer för deltagare i publicerade projekt.
 • BETALT produktinfrastruktur för SMART-avtal.

BETALT tändning

Jämförelse med andra DEX

Nedan är diagrammet som listar några av de viktigaste funktionerna som stöds av PAID Ignition-plattformen.

BETALT tändning

Läs vår föregående guide att veta om Polkastarter-plattformen.

Incitamentmekanismen

IDO-plattformen har skisserat en komplex och detaljerad mekanism för att belöna betalda innehavare som hjälper projektet från starten genom hela projektets livscykel. Incitamentsmekanismen består av en enkel lotteriprocess som syftar till att belöna köpare proportionellt mot deras BETALDA innehav. Varje plånboksanvändare kommer att få en post i vitlistlotteriet för 1 000 $ BETALDA token. Användare som tillhandahåller likviditet på Uniswap kommer också att räknas under detta erbjudande.

Varje lotteri kommer igen att delta i ett lotteri, och vinnarna väljs ut med hjälp av Chainlinks VRF-slumpmässiga urvalsteknik för att säkerställa en transparent valprocess.

Beroende på användarens insats / innehav kommer användaren att vara berättigad till en av tre nivåer:

 • Måne: Plånboksanvändare bör ha minst 1 000 $ BETALDA token. Användare får en lotteripost för varje 1000 $ BETALADE token.
 • GALAXY: Plånboksanvändare med minst 75 000 $ BETALADE token garanteras en offentlig tilldelning. Användare får en lotteripost för varje 1 000 $ BETALD
 • KOSMOS: Plånboksanvändare med 150 000+ betalda token garanteras en offentlig tilldelning och en tilldelning före försäljning. Bortsett från detta kommer användare att få en lotteri för varje 1 000 $ BETALT token

Denna mekanism kommer att revideras efter den första försäljningen. Det kommer att innehålla användarnas innehav tillsammans med det första projektet som lanserades på Ignition.

Viktig: Observera att endast flytande $ BETALDA token är berättigade till lotteriet. Tokens låsta under utsäde och privata omgångar räknas inte under berättigande för det nuvarande lotterisystemet.

Social närvaro

Hemsida

Telegram

Twitter

Medium

Slutsats

Med Tändning, syftar PAID-nätverket till att lista projekt av hög kvalitet och betjäna dem med nödvändig infrastruktur och supportsystem. Säkerhetskopierad av BETALT Nätverk och Master Ventures kommer de projekt som startas på Ignition definitivt fånga kryptoanvändarnas öga. Incitamentsmekanismen säkerställer ett rättvist och transparent belöningsdistributionssystem som kommer att öka användarnas tro och förtroende för plattformen. Projekt kommer också att få fördelen med PAIDs enorma antal lojala sociala och digitala medlemmar i samhället. Genom att inkorporera samhällsstyrkan i PAID Network och Master Ventures inkubationsresurser hoppas Ignition kunna erbjuda en integrerad plattform för blockchain-projekt för att skaffa likviditet och samhällstillväxt.

Resurser: BETALT nätverksmediumblogg

Läs mer: Dechiffrera hemligheterna i hemliga nätverk[ad_2]

Source link