Enjin (ENJ) skalningslösningar – JumpNet och Efinity – Produktrelease & uppdateringar – Altcoin Buzz

Av | mars 3, 2021

[ad_1]

Den världsberömda blockchain-baserade programvaruutvecklingsplattformen Enjin har avslöjat planer på att lansera två nya skalningslösningar. Skalningslösningarna – JumpNet och Efinity kommer att ge hjälp till alla former av icke-Fungible Tokens (NFT) och fungibla tokens från vilken blockkedja som helst.

Bortsett från detta kommer lösningarna också att helt eliminera behovet av gasavgifter på Enjin (ENJ). Den första skalningslösningen dubbad JumpNet, enligt ett pressmeddelande som delas med Altcoin Buzz förväntas sätta igång den 6 april 2021. Efinity, den andra skalningslösningen förväntas följa efter ett ännu ej avslöjat datum senare i år.

Enjin (ENJ) beslutar att använda sig av flerkedjestrategin som hjälper till att driva decentralisering med Efinity och Ethereum. JumpNet, å andra sidan, kommer att arbeta för att säkerställa förstklassig användarupplevelse (UX). Intressant kommer det också att säkerställa att transaktioner genomförs i realtid.

Witek Radomski, CTO i Enjin (ENJ) talade omfattande om tillkännagivandet. Han påpekade att JumpNet för närvarande fungerar som plattformens “snabba bryggnätverk som gör det möjligt för skapare att massdistribuera tusentals NFT utan kostnad”. Efinity, enligt Radomski, kommer att fungera som Enjins föreslagna “NFT-motorväg”.

Intressant är att tokens på höghastighetsbroen JumpNet kommer att kunna flytta mellan Ethereum-kedjan och Efinity när den officiellt tas i bruk senare i år. Dessa lösningar kommer att ge utvecklare en tillväxtfrämjande miljö samt sätta stopp för krisarna för gasavgifter. Därefter undanröjer osäkerheten i samband med att göra företag som kräver gasavgifter.

Om JumpNet

JumpNet använder sig av samförståndsmekanismen Proof-of-Authority (PoA). Mekanismen är byggd på en privat ETH-baserad blockchain och kommer att njuta av gratis skalning till Ethereum för oändlighet. Det här är enorma nyheter eftersom de nuvarande gaspriserna på Ethereum är löjligt höga. Därför är det omöjligt att prägla, köpa, sälja och distribuera icke-Fungible Tokens (NFT). Flera projekt byggda på Ethereum är för närvarande på sitt slut på grund av höga gaspriser. Enjin (ENJ) skalningslösningar hjälper till att minska plattformens mottaglighet för höga gasavgifter.

Mer om Enjins föreslagna Efinity-nätverk

Enjins Efinity-nätverk kommer att fungera som en decentraliserad flerkedjig motorväg som ger stöd för både fungibla och icke-fungibla tokens (NFT) från alla blockchain. Detta innebär att alla intresserade plånbokplattformar, utbyten eller marknadsplatser kommer att ha tillgång till sina tjänster. Säkerställer förstklassig skalbarhet hela tiden.

Enjin (ENJ) har för närvarande över 8 700 utvecklare och skapare. Dessa skapare med JumpNet och Efinity kommer att kunna mynta tokens och sedan flytta dem mellan blockkedjor som stöds. Intressant är att skapare på andra blockkedjor också kommer att kunna njuta av låga gasavgifter via Efinity.

Flera toppinstitutioner som Microsoft och Atari har avslöjat planer på att dra nytta av Enjins föreslagna skalningslösningar. Från och med den 6 april 2021 kommer Enjin JumpNet att vara tillgängligt för användning och kommer att hjälpa till att slutföra ett antal åtgärder. Läs mer om Enjins JumpNet här.

Det Enjindrivna blockchain-spelet Age of Rust (AoR) är också planerat till lansera den 19 mars 2021. Plattformen också nyligen samarbetade med MetaverseMe.

ENJ-pris

Vid tiden för skrivande, ENJ handlades till $ 0,904584, med ett börsvärde på $ 853,559,195 och en 24-timmars handelsvolym på $ 852,353,522.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om krypto- och blockchain-utrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

[ad_2]

Source link