SecretSwap: Så här byter du hemliga tokens privat – Bitcoin & Crypto Guide – Altcoin Buzz

Av | mars 3, 2021

[ad_1]

Hemligt nätverk har nyligen tillkännagav lanseringen av SecretSwap-plattformen i deras mainnet. Med SecretSwap kan användare enkelt byta en hemlig token med en annan. Plattformen tillåter också användarna att tillhandahålla likviditet och tjäna belöningar. SecretSwap syftar till att ge hög användarsäkerhet till en låg kostnad med den extra fördelen med sekretessfunktioner som stöds av det underliggande hemliga nätverket.

SecretSwap stöder för närvarande bara funktionen för hemlig tokenbyte. Den stöder hemliga versioner av ETH, YFI, LÄNK, WBTC, HAV, RSR, UNI, SUSHI, DAI, USDT, USDC, AAVE, BAND, MKR, DPI, TUSD, BAC, SNX, COMPoch KNC tokens. Användare kan enkelt konvertera dessa ERC-20-tokens till en hemlig token med hjälp av Secret Ethereum Bridge.

Du kan hänvisa till vår föregående guide om hur du kan få SCRT token och konvertera den till en sSCRT-token, liksom vår guide om hur du kan skapa Wrapped Secret (wSCRT), som är en syntetisk ERC-20-version av SCRT.

I den här guiden kommer vi att fokusera på hur du kan byta hemliga tokens och tillhandahålla likviditet med SecretSwap.

Användningsguide

Med SecretSwap kan du byta alla hemliga tokens. Om du har hemliga tokens kan du gå direkt till Swap-sidan. Annars måste du byta dina ERC-20-tokens till hemliga tokens med Secret Ethereum Bridge.

Få den hemliga token

För att konvertera dina ERC-20-tokens till hemliga tokens, gå till Hemliga Ethereum Bridge.

Välj konvertering från ETH => Hemlighet på toppen

Välj nu ERC-20-token som du vill konvertera till en motsvarande hemlig token.

Vi har några USDT-tokens som vi vill konvertera till secretUSDT.

Ange mängden USDT och fyll i din hemliga plånbok (Keplr plånboksadress) i destinationsfältet.

SecretSwap

Klicka på Fortsätta. Det kommer att utlösa två transaktioner. Bekräfta transaktionerna.

När transaktionen är klar klickar du på visa balans ikon för att återspegla tokenbalansen. Om du inte kan se det går du till din Keplr-plånbok och lägger till tokenavtalets adress (som visas i bilden nedan). Du kommer att kunna se dina tokens nu.

SecretSwap

SecretSwap

Så vi har nu den hemliga versionen på USDT i vår Keplr-plånbok, som vi kan använda och konvertera till vilken annan hemlig token som helst med SecretSwap.

För att använda SecretSwap, gå till detta sida.

Välj först ingången och utgångstoken och ange sedan ingångstoken. Applikationen visar dig antalet utdata-tokens som du får efter bytet.

SecretSwap

Bekräfta processen. Du kan nu se önskad utgångstoken i din Keplr plånbok.

Ge likviditet

Användare kan tillhandahålla likviditet med hjälp av Secret Network-likviditetspoolerna.

Du kan kontrollera listan över alla tillgängliga likviditetspooler från Dra tillbaka flik.

SecretSwap

Vi har valt att tillhandahålla likviditet med token pair sSCRT / sUSDT.

Om du använder tokenparet för första gången måste du godkänna utgifter för båda tokens. När du väl har godkänt kan du tillhandahålla likviditet.

Ange mängden av en token som du vill tillhandahålla för likviditetspoolen och applikationen återspeglar automatiskt numret på den andra token.

SecretSwap

Klicka på Förse för att bekräfta aktiviteten. När transaktionen är lyckad kan du se information om din likviditetspool från Dra tillbaka flik.

För att se dina likviditetsuppgifter, välj och expandera tokenparet där du har tillhandahållit likviditet.

SecretSwap

Lägg till LP-token i plånbok

Du kan se din likviditetspool-token i din plånbok genom att lägga till tokenavtalets adress.

Gå till Lägg till token och ange adressen till kontraktsavtalet.

Du kan få tokenadressen genom att klicka på Se ikon visas mot din poolandel.

SecretSwap

Dra tillbaka

När som helst kan användare ta bort sina poolade tokens från likviditet. Token kommer att återställas till din Keplr-plånbok.

För att dra tillbaka, gå till Dra tillbaka flik.

Välj nu den procentandel av likviditeten som du vill ta ut och klicka på Dra tillbaka knapp.

Detta kommer att utlösa en transaktion.

SecretSwap

När transaktionen är lyckad kan du se att dina likviditetspool-tokens blir noll och motsvarande tokens läggs till i din plånbok.

Slutsats

Secret Network kan vara ett bra alternativ när det gäller transaktionsavgifter och att upprätthålla integriteten för dina transaktioner. Transaktionsavgifterna är verkligen mycket låga. Men plattformen är fortfarande i sin linda. Vi har fått felmeddelanden med nästan alla transaktioner men då blir det fortfarande slutfört. Plånboksaldo tar för mycket tid att reflektera i Swap- eller likviditetsplattformen. Användarens likviditetsdetalj visas på Dra tillbaka sida. Det skulle vara mer läsbart om det placeras under en separat flik. Plattformen stöder för närvarande bara ett fåtal tokens. Vi är hoppfulla att dessa små frågor kommer att tas om hand när projektet går vidare. Fler tillägg kommer att öka dess antagande och lägre transaktionsavgifter kommer definitivt att ge det en boost.

Resurser: SecretSwap är LIVE på Mainnet

Läs mer: RAMP DEFI Ekosystembyggnadsblock

[ad_2]

Source link