SushiSwap-kontrakt live på Fantom, BSC, övriga – Produktrelease & uppdateringar – Altcoin Buzz

Av | mars 8, 2021

[ad_1]

Ethereum-baserad decentraliserad plattform Sushiswap har distribuerat sina smarta kontrakt på fem olika nätverk. Enligt rapporter är detta steg ett försök att kringgå Ethereums nuvarande höjning av gaspriser.

Sushiswap-kontrakt är officiellt nu på Fantom, 0xPolygon, xDai Chain, Binance Smart Chain (BSC) och Moonbeam.

Joseph Delong, CTO i Sushiswap, bekräftade detta meddelande via en serie tweets. Enligt honom är Binance Smart Chain (BSC) och Fantom utrustade med “bra stöd” för tokens och kommer därför inte att krävas för att göra några anmärkningsvärda ändringar. De andra tre plattformarna (xDai-kedjan, Moonbeam och 0x Polygon) kommer dock att behöva genomföra flera ändringar av deras slutanvändarupplevelse (UX) för att kunna stödja Sushi-kontrakt på ett adekvat sätt. För närvarande erbjuder SushiSwap ingen belöning i sina pooler med flera kedjor.

Ethereums skalbarhetsproblem och ökningen av flerkedjefunktionalitet

Fler projekt går mot broar, flerkedjor etc. för att bekämpa oväntade ökningar av ETH bensin priser. Ethereum, för en, står inför allvarliga skalbarhetsproblem. Bensinpriserna är på en all-time high, och nätverket är i allmänhet mycket långsamt.

Blockchain-plattformens föreslagna 2.0-uppgradering tros vara svaret på alla Ethereums skalbarhetsfrågor. Uppgraderingen har dock också registrerat flera stora problem i sitt system.

SushiSwap på Fantom

Sushikontrakt lever äntligen på skalbar och säker digital tillgångsplattform Fantom. SushiSwap är välkänt som ett decentraliserat utbyte av automatiserad market maker (AMM).

Fantom, i en tjänsteman blogginlägg, kastade mer ljus på hur man distribuerar SushiSwap på Fantom. Användare måste:

  • Först ladda ner och ställa in MetaMask plånbok.
    För att ställa in måste du välja Anpassad RPC som nätverk, Fantom Opera som nätverksnamn och Chain ID som 250.
  • Nästa är att byta tokens.
    Användare måste ange antalet tokens de är villiga att byta innan de klickar på “swap” -ikonen.
  • Slutligen måste de lägga till likviditet i SushSwap genom att klicka på Pool. För varje tillförd likviditet tjänar användare 0,25% på alla transaktioner som involverar tokenparet i proportion till användarens andel i likviditetspoolen.

Intressant nog är grafen också nyligen lagt till stöd för Fantom Network.

FTM-pris

Vid tidpunkten för publiceringen var FTM handel till 0,443531 $, med ett börsvärde på 1 132,240 090 $ och en 24-timmars handelsvolym på 165,490,190 $.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om krypto- och blockchain-utrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link