Justin Kan Mints YouTube-videor som NFT: er – Spotlight – Altcoin Buzz

Av | mars 8, 2021

[ad_1]

Justin Kan, millionaire startexpert och grundare av Twitch, har beslutat att prägla sina YouTube-videor som icke-fungibla tokens (NFT).

I ett nära samarbete med sin partner, Jen, har Justin Kan utnämnt sin NFT-samling till “Certified Justin Kan Stories.” Detta innebär att hans fans nu kan samla ”Certified Justin Kan Stories” och få sina egna unika kopior.

Inspiration bakom de certifierade Justin Kan-berättelserna

Enligt hans gästinlägg på OpenSea-bloggen avslöjade Justin Kan att han regelbundet började posta på sin YouTube-kanal redan i januari med hjälp av Jen. På sin kanal delar han inspirerande historier om sin startresa, bakom kulisserna från Twitch, hans arbete med Justin.tv, startråd och mer.

Dessa berättelser hade mycket uppmuntrande svar från hans Youtube prenumeranter. Vissa prenumeranter avslöjade att de har varit känslomässigt investerade i hans videor och fattat beslutet att prenumerera långt innan han sprängde och nådde en stor milstolpe, som att slå en miljon prenumerationer. Därför inspirerade deras svar och kommentarer honom och Jen att skapa videor som NFT.

Som ett resultat lanserade Justin Kan och Jen “Certified Justin Kan Stories”, en aveny för fans att samla sina mest älskade berättelser från YouTube.

Om de certifierade Justin Kan-berättelserna

När du samlar in en “Certified Justin Kan Story” kan den liknas med att samla in en signerad version av en Justin Kan YouTube-video. Sådana videor kommer fortfarande att finnas på YouTube. Att samla in en NFT innebär dock att du köper ett digitalt signerat certifikat för den här videon. En sådan video har verifierats och certifierats av Justin Kan själv, vilket gör den unik och knapp.

Kan säger att du praktiskt taget kan hänga NFT för att inspirera dig själv, dela den med vänner eller byta den med andra “Certified Justin Kan Story” -entusiaster. Justin Kan avslöjade vidare att han kan “göra något speciellt” för innehavare av NFT i framtiden.

Partnerskap med OpenSea för NFT-transaktioner

För NFT: s transaktioner har Justin Kan beslutat att samarbeta med OpenSea. Genom OpenSea kan du säkert bjuda, köpa och handla Justin Kans NFT. Kan tror också att förhoppningsvis kraven på hans NFT: er kommer att eskalera, vid vilken tidpunkt han överväger att skapa mer. För närvarande har han präglat flera av vilka det bara finns en kopia av (super sällsynt), tillsammans med några NFT som en begränsad upplaga kör.

Eftersom var och en av hans YouTube-videor kommer att göras till en NFT betyder det att köpa det att ha en “Certified Justin Kan skryta rätt.” Kan uppmanar alla att stödja sina NFT-filer och bli en del av historien eftersom det här är de första YouTube-videorna som presenteras som NFT på OpenSea. Du kan kolla in samlingen här.

Innan nu gjorde non-fungible token (NFT) präglingsprotokoll SuperFarm rör sig för att minska kostnaderna genom att implementera Layer 2-skalningslösningar.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

[ad_2]

Source link