Fuse Network Partners Chainlink över förbättring av FuseDollar (fUSD)

Av | mars 8, 2021

[ad_1]

I ett försök att garantera säker, tillförlitlig och effektiv prägling och granskning av dess säkerhetsmässiga stablecoin, FuseDollar (fUSD), har Fuse Network ingått ett strategiskt partnerskap med Chainlink.

Tillkännage samarbetet via en tjänsteman blogginlägg, Avslöjade Fuse Network att Kedjelänk Bevis på reservintegration säkerställer att dess stablecoin är 100% bakom USD-mynt (USDC). Detta, enligt det skalbara nätverket, kommer alltid att förbättra sitt ekosystem.

Nätverket noterade att partnerskapet syftade till att öka dess kapacitet att interagera med det större blockchain-ekosystemet. Detta kommer i sin tur att leda till plattformens tillväxt i kryptorummet och därefter. En del av denna tillväxt är FuseDollar stablecoin eftersom Fuse Network påpekar att stablecoins har varit en spelväxlare när det gäller industritillväxt.

Fuse Network, som är en skalbar plattform för tokenanvändande applikationer som har byggts på en Ethereum-kompatibel proof-of-stake blockchain, har för närvarande över 5 miljoner totala transaktioner. Det nådde nyligen en rekordhög nivå på 8,6 miljoner dollar i totalt värde låst (TVL).

Som svar på partnerskapet uttryckte Fuse Network VD Mark Smargon sin entusiasm. Han tillade att integrationen kommer att spela en viktig roll för att uppnå nätverkets mål, som att “radikalt demokratisera blockchain-drivna betalningar och tjänster.”

“Genom att säkerställa att FuseDollars alltid är 100% säkerställda, får användare välbehövlig stabilitet och tvärkedjefunktionalitet samtidigt som de bibehåller den höga säkerhet och transparens som de är vana vid på Fuse-plattformen”, noterade Smargon.

Från hans sida, Daniel Kochis, chef för Kedjelänk Affärsutveckling, konstaterar, ”Vi ser fram emot att stärka Fuses blockchain-ekosystem genom att förse dem med en Chainlink Proof of Reserve-oracle-lösning som automatiserar granskningen av FuseDollars. Detta tar bort behovet av manuella kontroller och ger ytterligare försäkringar om pålitligheten hos FuseDollars som en betalningsmetod och DeFi-säkerhet. ”

Som ett resultat av integrationen kommer Chainlink att fungera som den rekommenderade oracle-leverantören för utvecklare som bygger på Säkringsnätverk. Detta är förutom att ta rollen som oracle-lösning för alla andra FuseX-tillgångar som lanseras i framtiden.

Fuse Taps Pocket Network

I en liknande utveckling, Fuse Network nyligen samarbetade med Pocket Network för att säkerställa att det finns tillräckligt med oberoende icke-valideringsnoder som behandlar transaktioner på plattformen.

Integrationen börjar med Pocket Network som tillhandahåller applikationer på Fuse-åtkomst till över 2000 noder i Ethereum-ekosystemet. Resultatet är att Fuse-Ethereum-bron kommer att kosta mindre och vara effektivare. Dessutom kommer en Fuse-nod att ställas in av Pocket Network som ett första steg i att integrera Fuse som en plattform som stöds fullt ut.

Michael O’Rourke, Pocket Network CEO, förklarade att partnerskapet hände på grund av de liknande mål som båda plattformarna delar när det gäller att öka användarnas tillgång till krypto.

“Genom att tillhandahålla infrastruktur för Fuse kommer Pocket att driva decentraliserad, kostnadseffektiv och privat infrastruktur för hela nätverket och alla dess användare,” sa han.

SÄKRING Pris

Vid tidpunkten för publicering, Fuse Network Token (SÄKRING) priset har hållits även de senaste 24 timmarna. Det handlades till $ 0.193009, med en börsvärde på $ 11.285.614 och en 24-timmars handelsvolym på $ 100.248.

Ansluta sig Altcoin BuzzTelegram för att ta emot gratis handelssignaler.

Ta reda på mer om kryptoutrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link