Southampton FC samarbetar med Sportsbet.io för att öka fansengagemanget – Affärspartnerskap – Altcoin Buzz

Av | februari 22, 2021

[ad_1]

Premier League-fotbollsklubben Southampton har meddelat ett strategiskt partnerskap med kryptosatsningssidan Sportsbet.io. Partnerskapet, enligt rapporter, kommer att syfta till att driva bättre fansengagemang.

För att uppnå detta har Premier League-klubben, Southampton FC, lanserat VIP virtual reality-matchdag hemmaaktiveringar. Det nuvarande angreppet på coronavirus och de resulterande rörelsebegränsningarna har dessutom betonat vikten av detta partnerskap för fotbollsälskare.

Enligt rapporter, Kommer Southampton-fans att kunna njuta av aktivering av matchdag från sitt hem. Kryptosatsningsplattformen, Sportsbet.io, kommer att använda VR-teknik (virtual reality) för att skapa dessa simuleringar. Intressant kommer deltagarna att kunna skapa sina egna speciella VIP-upplevelser. Detta kan sträcka sig från en rundtur på stadion till en främre rad under lagmedlemmar som genomgår utbildning.

Fotboll och kryptovalutor

Detta partnerskap mellan Southampton och Sportsbet.io omdefinierar fansupplevelsen som vi känner den. Förenar den mycket älskade sporten – fotboll – och innovativ kryptovalutateknik. Southampton’s fanbase kommer också att få möjlighet att tjäna kryptobelöningar från partnerskapet. Sportsbet.io satsningsplattform är också av den uppfattningen att interaktionen mellan fotboll och kryptovaluta just har börjat.

Southampton tidigare VR-session

Den första VR-sessionen genomfördes i december 2020. Detta var före Southamptons hemmamatch mot Manchester City. VR-upplevelsen inkluderade en rundtur i St Marys stadion, en straffmästarklass med Le Tissier och flera andra VR-upplevelser. Enligt Southampton bör fler VR-sessioner förväntas 2021. Detta beror på att det är ett säkert sätt att få tillgång till fler sponsoravtal.

På tal om tillkännagivandet upprepade Tim Heath, grundare av Coingaming Group, det faktum att kryptovalutor har en stor roll att spela i framtidens sportklimat. Fler spelare går mot att acceptera kryptovaluta. Ett stort exempel på detta är NFL pro fotbollsspelare Russell Okung, som meddelade att han kommer att få en del av sin lön i Bitcoin. Enligt Heath bör det förväntas se mer kryptoaccept och inkludering inom en snar framtid.

Southampton och Sportsbet.io partnerskap som svar på COVID-19

Denna idé skapades av Sportsbet.io och PR-företaget Fuse. Det var främst som svar på angreppet från covid-19 pandemisk. För att uppnå en förstklassig uppslukande VR-upplevelse anlände företaget stödet från East City Films.

Southampton FC Chief Commercial Officer (CCO) David Thomas avslöjade också att klubben var upphetsad över partnerskapet med Sportsbet.io. Han tillade: “Det arbete som pågår för närvarande är ett nöje att vara involverad i och vi vill se till att så många av våra fans upplever St Marys nostalgi som möjligt.”

Thomas sa också att medan Southampton FC ser fram emot fansens fysiska återkomst till arenor, kommer Sportsbet.io att se till att både “klubb och fans kan hålla kontakten.”

Southampton FC går med i flera andra fotbollsklubbar som har samarbetat strategiskt med kryptoföretag på senare tid. Klubbar som AC Milan, FC Barcelona, Swansea City, Real Madrid, Paris Saint Germain, etc.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om krypto- och blockchain-utrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Utvalda bilder med tillstånd av Wikimedia Commons / Solent Creatives.

[ad_2]

Source link