Hedera Token Service (HTS) är live – Produktrelease & uppdateringar – Altcoin Buzz

Av | februari 22, 2021

[ad_1]

Hedera Token Service (HTS) lanserades nyligen på Hedera mainnet.

Som ett decentraliserat offentligt nätverk ser Hedera till att utvecklare har förmågan att skapa säkra, rättvisa och snabba applikationer. Förbi sjösättning Hedera Token Service, Hedera hoppas också kunna skapa ett framgångsrikt tokenekosystem som kommer att erbjuda stöd till tokenutgivare, applikationsutvecklare och slutanvändare.

Erbjudanden från Hedera Token Service (HTS)

Hedera Token-tjänsten försöker erbjuda konfigurations- och utfärdartjänster. Hedera Token Service hjälper också till att konfigurera och utfärda inbyggda svampbara och icke-fungibla tokens (NFT) på ett billigare, säkert och snabbare sätt.

Hedera Token Service levererar konfigurerbar efterlevnad på kontonivå och integrerad programmerbarhet till tillgångar som tokeniseras under tjänsten. Med HTS löses problemen med att distribuera dyra, felaktiga och långsamma smarta kontrakt.

Moderna applikationer och webbplatser försöker ständigt utfärda, hantera och konfigurera sina tokeniserade tillgångar. Samtidigt som de funktionella kraven för sådana applikationer uppfylls är det lika viktigt att skapa ett framgångsrikt partnerskap för att utnyttja och bygga sina tjänster och protokoll. Av denna anledning försöker Hedera Token Service, som nästa fas av Hederas utveckling, att erbjuda nätverkseffekter som uppfyller dessa funktionella krav. Genom sammanlänkade applikationer hoppas HTS också att samla värdet på tokeniserade tillgångar och skapa nya aktiva konton.

Hedera Token Service (HTS) går live med över 60 partners

Över 60 partners utgör det ursprungliga ekosystemet för Hedera Token Service. Dessa partner går över olika kategorier av spelare i branschen: vårdnadshavare, tokenemittenter och plånboksleverantörer. För att inte tala om säkerhetsrevisorer, nätverksutforskare, börser och standardkort och systemintegratörer.

Av dessa 60 partners har vissa integrerat, andra är i integrationsprocessen och andra utforskar HTS för att ge stöd för applikationer som utfärdar tokens över decentraliserad finansiering, betalningar, försörjningskedja, energi och andra.

När applikationer byggs på HTS utfärdas de i Hederas offentliga nätverk. På detta sätt kan störningen av tokenisering omfamnas av företag på ett performant, kompatibelt och säkert sätt. Störningen av tokenisering kommer också att möjliggöra intäktsgenerering av en organisations tillgångar, tillgång till nya och växande tokenmarknader och förbättrad effektivitet för betalningsavveckling.

Funktioner i Hedera Token Service

I byggandet av HTS strävar Hedera efter att uppnå sitt mål att tillhandahålla prestanda, funktionalitet, stabilitet, kostnad och inbyggda konfigurationer för företagskvalitet. På detta sätt planerar Hedera Token Service att uppfylla kraven från både nya och etablerade företag som vill dyka in i tokeniseringsvärlden.

Av denna anledning har HTS lanserat några fantastiska funktioner:

På Hedera Token Service kommer distributionen av fungibla och icke-fungibla tokens med flexibla konfigurationer. Sådana konfigurationer inkluderar även atombyten och de kommande schemalagda transaktionerna.

  • Inbyggd tokenisering utan smarta kontrakt

Tokens som utfärdas med HTS blir infödda till Hedera. I det här fallet behöver Hedera Token-tjänsten inte konfigurera dyra, långsamma och felaktiga smarta kontrakt. Sådana tokens antar också samma säkerhet, effektivitet och prestanda som HBAR-kryptovaluta. De passerar också genom säker användning genom att utnyttja vanliga programmeringsspråk.

  • Förutsägbara och låga transaktionskostnader

HTS strävar efter att erbjuda förutsägbara och låga transaktionsavgifter i Hederas offentliga nätverk. Med mindre än 1 ¢ USD kan valfri summa av en tokeniserad tillgång överföras.

På kontonivå ger Hedera Token Service företag möjlighet att uppfylla efterlevnadsbehov, särskilt under konfiguration av nycklar och token. Sådana efterlevnadsbehov inkluderar verifiering och frysning, hantering av tokenleverans, överföring och mycket mer.

Hederas decentraliserade styrande organ består av globala organisationer. Detta styrande organ ser till att det finns stabilitet i nätverket, en no-fork-garanti och decentraliserat beslutsfattande.

Färdplan 2021 för Hedera Token Service (HTS)

Hederas mål är att uppnå mainstream-adoption. För att uppnå detta mål måste ekosystemet för Hedera Token Service (HTS), tillsammans med sina partners och integrationer, vara fullt utbyggda. Som ett resultat bör det finnas en kontinuerlig insats för att integrera HTS i börser, plånböcker, upptäcktsresande, vårdnadshavare och andra.

Fler funktioner som läggs till på HTS inkluderar utveckling av schemalagda transaktioner i lager 1 för att förbättra programmerbarheten. Färdplanen 2021 kan också ses på Hedera hemsida.

Den här gången förra året nådde decentraliserade finansmarknader en viktig milstolpe genom att nå en miljard dollar i låst värde. Efter tolv månader har sektorn exploderat, expanderar med hela 3400%.

HBAR-pris

HBAR, den ursprungliga token till Hedera, är för närvarande handel till $ 0.140267, med ett börsvärde på $ 1005.076.704 $ och en 24-timmars handelsvolym på $ 80.953.340.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

[ad_2]

Source link