BNB-pris – Väg till $ 806 – Teknisk analys – Altcoin Buzz

Av | februari 22, 2021

[ad_1]

BNB är den ursprungliga symbolen för ett ledande kryptovalutabörs – Binance. Det är en av de mycket få utbytestoken som har många användningsfall.

Binance har kontinuerligt utvecklat sin smarta kedja BSC – Binance Smart Chain. Det har gett en plattform för många kommande projekt. Den ökande efterfrågan på Binance-produkter kan börja återspegla positivt i BNB-priset.

BINANS

BNB-insats

BNB erbjuder ett brett utbud av stakingoptioner med fasta och rörliga räntor som sträcker sig från 4% till 7%.

Startplatta

Binance ger investerare möjlighet att investera i noggrant kontrollerade projekt via deras Launchpad-plattform. Användare tilldelas nya mynt baserat på deras BNB-saldo.

Launchpool

Användare kan spela BNB för att tjäna nya tokens via Binance Launchpool.

Binance Smart Chain

BSC tillhandahåller en utvecklingsplattform för många kommande DeFi-projekt. Användare kan tillhandahålla likviditet för dessa mynt för att tjäna handelsavgift genom att låsa BNB tillsammans med de nyutvecklade mynten med BNB.

Rabatt på handelsavgift

När användare håller BNB, de får en rabatt på handelsavgiften. Beroende på deras BNB-saldo får användare möjlighet att ställa in sin handelsavgift och tjäna provision genom att hänvisa nya användare.

På grund av alla dessa användningsfall av BNB kommer det att börja påverka BNB-priset. Låt oss granska BNB-diagrammet för att titta på möjliga mål för BNB.

BNB / USD – Prediction

BNB

BNB handlar för närvarande nära ett stöd på $ 253. Så länge det ligger ovanför detta supportområde kan vi börja se ett steg mot $ 302, $ 358, $ 383, $ 419, $ 464, $ 594 och $ 806. Underlåtenhet att hålla stödet till $ 253 kan leda till en nedgång under $ 200 vilket skulle vara en utmärkt plats för långa BNB.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.

Source link

[ad_2]

Source link