SOL-prisförutsägelse – teknisk analys – Altcoin Buzz

Av | februari 26, 2021

[ad_1]

Solano är en snabb, säker och censurresistent blockchain som ger den öppna infrastruktur som krävs för global adoption.

Solano kan hantera 50 000 transaktioner per sekund. Bekräftelsestiden är mycket låg och den genomsnittliga avgiften för hantering av transaktionerna är försumbar. Detta gör Solano till ett skalbart nätverk med hög hastighet och låg kostnad.

Solano utnyttjar Proof-of-History och flera andra banbrytande innovationer för att möjliggöra skalning av nätverket enligt Moores lag. Även för miljarder användare är kostnaden för överföringar mycket låg (0,00001 USD per transaktion). Solanas enda globala stat säkerställer komposibilitet mellan projekt.

Statistik

Den genomsnittliga tiden för bekräftelse av transaktioner på Solano är 0,89 sekunder. Hittills har över 12 miljarder transaktioner behandlats på Solano. Blocktiden är 3068ms och den har 658 globala validerare.

Låt oss analysera SOL-priset.

SOL / USD – Prediction

sol

SOL bröt ut från motståndet till $ 9,88 och har varit extremt hausseartad sedan dess. Det omprövar för närvarande supportzonen till $ 13,36. Om den kan hålla detta stöd och studsa härifrån kan vi börja se en rörelse mot $ 16,39, $ 18,31, $ 21,42, $ 26,44, $ 34,57 och $ 42,70. Underlåtenhet att hålla supporten på $ 13,36 kan leda till en nedgång mot $ 11,63 och $ 9,88.

SOL handlas för närvarande till 14,07 dollar och har en börsvärde på 3 706 151 546 dollar. Dess 24-timmars volym var 462 407 703 USD.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.

[ad_2]

Source link