ADA-prisförutsägelse: Mary Hard Fork – Teknisk analys – Altcoin Buzz

Av | februari 26, 2021

[ad_1]

Cardano är ett av de äldsta mynten i kryptoekosystemet. Det var ett av de mest favoritmynt som handlarna från 2017 och har börjat fånga upp handlarna från 2020-21 också.

Cardano är en POS-blockchain-plattform. Det är det första som bygger på peer-reviewed forskning och utvecklas genom evidensbaserade metoder. Den kombinerar banbrytande teknik för att ge oöverträffad säkerhet och hållbarhet till decentraliserade applikationer, system och samhällen. Det stigande intresset för cardano kommer snart att återspegla i ADA-priset.

Mary Hard Fork

Mary hård gaffel för cardano är planerad att ske den 1st från mars 2021. Efter den hårda gaffeln kommer användarna att kunna definiera sina egna anpassade tokens genom multitillgångsbokstaven och lägga till ett nytt lager av funktionalitet och verktyg i Cardano blockchain.

Mary hard fork

Mer information om den hårda gaffeln finns här.

Låt oss granska ADA-priset.

ADA / USD Pris förutsägelse

ada

ADA slog sig över motståndet till $ 0,38 och har varit på ett imponerande rally på grund av Marys hårdgaffelnyheter. Det handlas för närvarande över supportzonen på $ 0,95. Så länge ADA ligger ovanför denna supportzon kan vi börja se ett steg mot $ 1,26, $ 1,53, $ 1,98 och $ 2,70. Underlåtenhet att hålla supporten på $ 0,95 kan leda till en nedgång mot $ 0,81 och $ 0,68.

ADA handlas för närvarande till $ 1,13 med ett börsvärde på $ 36,320,669,229. Dess 24-timmars handelsvolym var $ 10 830 241 763.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.

[ad_2]

Source link