Senaste utvecklingen på säkringsnätverk – produktutgåva och uppdateringar – Altcoin Buzz

Av | februari 28, 2021

[ad_1]

Fuse Network gav nyligen en uppdatering om den senaste utvecklingen på deras plattform.

Uppdateringen inkluderar den enorma milstolpen från Fuse Network då $ FUSD når upp till 1000 tokeninnehavare på Ethereum. Andra uppdateringar inkluderar nya utgåvor, integrationer och intervjuer.

Fuse släpper Kyber Network Token (KNC) Liquidity Rewards Program

Fuse Network har också lanserat sitt likviditetsbrytningsprogram för Kyber Network Token (KNC). Gruvprogrammet pågår i en månad och lanserades lördag 13 februari klockan 15. Genom Fuse Network kommer programmet att erbjuda stöd för KNC / USDC likviditetspool.

Detta gruvprogram lanserades på FuseSwap, det digitala tillgångsutbytet för Fuse-plattformen. I detta gruvprogram kommer likviditetsleverantörer (LP) på KNC / USDC-paret att belönas “med 50 000 FUSE-tokens under en 1-månadersperiod.”

De Säkringsuppdatering konstaterar ”Genom att stimulera LP-skivor från Kyber Network med belöningar strävar vi efter att öka KNC / USDC-likviditeten på FuseSwap så att medlemmar i samhället kan få exponering för topp 100-myntet. Ökad likviditet gör det också möjligt för FuseSwap-användare att komma in och lämna större positioner i KNC utan betydande prisrörelser eller glidning. ”

För att användare ska kunna delta i KNC: s likviditetsbelöningsprogram på FuseSwap måste de överföra sina USDC- och KNC-token från Ethereum (ETH) till Fuse Network. Detta kan göras genom bron på FuseSwap.

Kolektivo Labs använder Fuse Blockchain för sitt hållbara utvecklingsprojekt på Curaçao.

För att främja hållbarhet på Curaçao har Kolektivo Labs utnyttjat Säkringsnätverk för sitt blockchain-baserade projekt. Under de senaste åren har ledare för social påverkan samlats för att bilda ett innovativt nav som kallas Kolektivo Labs. Dessutom är målet för detta team att tillhandahålla hållbarhet för befolkningen på Curaçao genom blockchain-baserade projekt.

År 2019 skapade Kolektivo Labs en decentraliserad autonom organisation (DAO) känd som CuraDAO. Målet med att skapa CuraDAO var att hjälpa människor att samarbeta på ett icke-hierarkiskt och decentraliserat sätt. Som en del av sitt program bestämde CuraDAO-medlemmarna att lära folk om kryptovaluta och upplysa dem om dess betydelse.

För att främja kryptoutbildning flyttade CuraDAO till att skapa CuraDAI som en communityvaluta. CuraDAI är 1: 1 med stöd av den lokala Antillean Gulden och var endast tillgänglig på Ethereum. På grund av de höga transaktionskostnaderna och förseningarna i samband med Ethereum fanns det ett behov av att hitta ett annat sätt.

Med den kommande Kolektivo-appen som kommer att byggas på Fuse kommer användarna att kunna göra transaktioner snabbt med CuraDAI för under $ 0,01 oavsett transaktionens storlek. Målet med denna utveckling är att ge medlemmar i samhället tillgång till samordning, ekonomi och styrning i en enda lösning.

Med tanke på alla dessa funktioner kommer arbetet snart att påbörjas för Kolektivo decentraliserade applikation (dApp) på Fuse Network. DApp kommer också att göras tillgängligt för Android- och iOS-användare när den har lanserats för att möjliggöra bred användning.

Gain Associates är värd för säkringsutvecklingsdirektör i intervju

Den 13 februari var Gain Associates värd för affärsutvecklingsdirektören Isaac Rodgin i en intervju. I intervjun diskuterade Isaac Rodgin hur Fuse Network släpper loss blockchain-betalningar i den verkliga världen. I diskussionen gav Rodgin exempel på verkliga betalningssamhällen som har byggts på plattformen och förnyats på Fuse Studio.

Dessutom förklarade Rodgin att Fuse är en plug-and-play-infrastruktur för människor som vill bygga mikroekonomier. Genom sin plattform kommer människor som har en produkt som kräver mobila betalningar och inte har resurser att göra det nu en chans. Fuse-nätverket har spelat in partners från många olika länder, språk, affärsanvändningsfall etc.

I november förra året hjälpte Fuse Network till att organisera en musikfestival i Thailand.

Arrangörerna av den tre dagar långa Mystic Valley Festival letade efter en kryptolösning för tidigare fysiska symboliska betalningar vid musikfesten. Arrangörerna vände sig till Fuse Network, som tog in kryptoutbytesplattform Bitazza. Tillsammans skapade de en mobil betalningslösning på knappt tre veckor.

Under 72-timmarsfestivalen fick de 33 miljoner thailändska Bhat, vilket motsvarar 1,1 miljoner dollar, transaktioner i deras nätverk. Det fanns runt 15 000 transaktioner till 0,70 $ vardera. Det förväntas inte förbli så billigt för alltid, men det är enligt uppgift den typ av skala och infrastruktur som Fuse kan ge till produkter som normalt skulle behöva betala tiotals, hundratals eller tusentals dollar för att bygga det internt.

Därför ser Fuse Network fram emot att utforska sitt ekosystem och även få nya partners 2021 som kommer att kunna dra nytta av den lättanvända plattformen för att uppnå sina affärsmål.

På frågan om Fuse-plattformen nämnde Rodgin att den ursprungliga infrastrukturen gör att du kan skapa tillgångar på Ethereum och sedan flytta dem till Fuse för att få tillgång till dess fantastiska funktioner. Den enda nackdelen är att få människor att använda och förstå den här plattformen och kunna interagera med dessa saker även utan teknisk kunskap, förklarade han.

För närvarande gör Fuse Network en del modernisering av Fuse Studio som gör att du i princip kan prägla tillgångar i Fuse-kedjan och få tillgång till andra funktioner. Du kan komma åt hela videon här.

Fuse Network introducerar FuseDollar

Den 19 februari introducerade Fuse Network en tillgångsstödd stablecoin som kallas FuseDollar. Denna stablecoin kommer att vara speciellt utvecklat för första gången användare. Som en 1: 1 USDC-stödd stablecoin är FuseDollar (fUSD) inställd på att tillhandahålla ett utbytesmedium som är lätt att använda och efterfrågas mycket.

Denna stablecoin kommer att öka Fuse-ekosystemet och bytas ut som betalningsmedel för samhällen som har byggts på Fuse Network. Det finns också en pågående plan för att släppa en direkt fiat till FuseDollar-rampen. Detta kommer att främja likviditet och förbättra flödet av transaktioner på FuseSwap och annat DeFi protokoll som kommer fram i framtiden.

FuseDollar skapas enligt uppgift för att vara en digital tillgång för den vanliga mannen. Det är därför som produktteamet på Fuse arbetar outtröttligt för att förbättra användbarheten och arbeta för mainstream-införande av Fuse Network. Planen är att göra FuseDollar till en valuta som kommer att användas i stor utsträckning som ett växlingsmedel var som helst i världen. Entreprenörer och nyckelaktörer som bygger på FuseSwap har alltid begärt en tillgång som är snabb, enkel och kan kopplas till en viktig valuta. Med FuseDollar arbetar Fuse-nätverket för att förverkliga deras önskemål.

För närvarande testas FuseDollar i den centrala mobilappen som finns på iOS och Android. I början av mars planerar Fuse-teamet att skicka ett officiellt tillkännagivande om lanseringen av FuseDollar.

När tiden går, planerar Fuse Network också att tillkännage ett nytt ramp-partnerskap. Detta partnerskap är inriktat på att köpa Fuse-tokens och FuseDollar med hjälp av Fuse-mobilappen. Sådana köp kan också ske via betalkort, Apple Pay, bankinsättningar eller kreditkort.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link