Chainlink VRF Live på Polygon Mainnet, rensar Aavegotchi-portalen för lansering – Affärspartnerskap – Altcoin Buzz

Av | februari 28, 2021

[ad_1]

Aavegotchi har avslöjade att den kommer att utnyttja Kedjelänk VRF i sitt Portals-spel för att tilldela egenskaper till Aavegotchi NFT. Eftersom Chainlink VRF nu är live på Polygon är Aavegotchi också klar att lansera.

Kedjelänk VRF “Använder verifierbara slumpmässiga funktioner för att generera slumpmässighet som kan verifieras i kedjan”. Det har också ett driftssystem som går sålunda: smarta kontraktsapplikationer skickar begäranden om slumpmässighet, sedan genererar Chainlink slumpmässighet och skickar bevis till VRF-kontraktet. I sin tur kommer VRF-kontraktet att kontrollera slumpmässigheten innan applikationen för smarta kontrakt kommer att få verifierad slumpmässighet.

Till skillnad från andra slumpnummergeneratorer (RNG) -lösningar är Chainlink VRF både granskbar, säker och tillgänglig för alla användare. Chainlink VRF kommer också att säkerställa att Aavegotchi Portals kommer att distribuera egenskaper till Aavegotchi på ett opartiskt och manipuleringssäkert sätt. Med detta på plats kommer alla användare att ha lika möjlighet att tjäna Aavegotchis på ett rättvist sätt.

Hur Aavegotchi-portaler fungerar och behovet av VRF

Som en magisk NFT har en Aavegotchi Portal förmågan att kalla till en Aavegotchi. När en portal öppnas finns upp till tio distinkta Aavegotchis med olika egenskaper och tokens. Dessutom är det då viktigt att kompositionerna av egenskaperna ska genereras på ett transparent sätt som användarna kan verifiera.

För att säkerställa denna transparenta generation av egenskaper måste Aavegotchi förlita sig på Chainlink VRF. När en portal har öppnats kommer VRF att kallas i kedjan och sedan producera data för att bestämma de olika egenskaperna hos Aavegotchis i den specifika portalen. Som ett resultat kommer Aavegotchi-teamet eller andra enheter inte att kunna manipulera de egenskaper som kommer att tilldelas nya Aavegotchis.

Enligt Jesse Johnson, Aavegotchi-kallare och medlem i kärnproduktteamet: “Både Chainlink- och Polygon / Matic-team har varit oerhört stödjande och vi är mycket glada att se Aavegotchis kallas under dessa absolut bästa fall.”

Eftersom lanseringen av “First Haunt” of Portals kommer att sändas live på Polygons Layer-2-mannet kommer varje portal att ha rätt till sitt eget VRF-samtal. Under de kommande veckorna kommer över 10 000 portaler att lanseras och det innebär också 10 000 VRF-samtal. Aavegotchi-teamet lovar att snart släppa det officiella lanseringsmeddelandet.

Innan nu Chainlink släppte en artikel om hur utvecklare kan använda Chainlink-orakel i deras Matic DeFi-applikation. Chainlink gick också längre för att visa hur dess prisflöden kan hjälpa applikationer att få tillgång till manipulationsresistenta och högkvalitativa data. Sådan information är också fri från risker som flash-lånattacker och oracle-exploateringar.

LÄNK Pris

I skrivande stund, Chainlink pris var $ 24,55 med en 24-timmars handelsvolym på $ 2,033,732,206. LINK-priset minskade med -3,5% 24 timmar innan. Dessutom har den en tillgång på 410 miljoner LINK-mynt och en maximal tillgång på 1 miljard. Binance är också den nuvarande mest aktiva marknaden som handlar den.[ad_2]

Source link