OriginTrail erkänd för COVID-19 Supply Chain Solution – produktutgåva och uppdateringar – Altcoin Buzz

Av | februari 28, 2021

[ad_1]

World Economic Forum har erkänt OriginTrail för sin föreslagna blockchain-baserade lösning inriktad på underhåll av supply chain av viktiga resurser från COVID-19.

OriginTrail lämnade in ett förslag om att skapa ett Trusted COVID-19 Essential Supplies Repository med certifierade och säkra produkter som kontrolleras av blockchain-teknik.

2011 började den Slovenienbaserade OriginTrail utvecklingen av spårbarhetsverktyg för livsmedelsindustrin. Sedan 2016 har de också utnyttjat blockchain-teknik för att tillhandahålla dataintegritet. Storbritanniens standardorgan – BSI – har arbetat med utvecklare från OriginTrail om blockkedjebaserade lösningar för verifiering och autentisering av certifieringar och anspråk.

Behov av en Covid-19 Supply Chain-lösning

COVID-19 avslöjade problemen som är förknippade med upphandling av medicinsk utrustning. Pandemin ökade snabbt i efterfrågan på personlig skyddsutrustning, vilket ledde till att leverantörerna också ökade. Köparna lämnades emellertid i en sväng eftersom de inte kunde fastställa om de leveranser de köpte uppfyllde specifika standarder eller tillverkades av ett pålitligt företag.

OriginTrail presenteras blockchain som lösningen för globala försörjningskedjor. På grund av sin skicklighet som en datautentiseringsplattform föreslog OriginTrail en blockchain-baserad lösning på UpLink, en Crowdsourcing-plattform för innovation skapad av World Economic Forum.

Utnyttja Blockchain för verifieringskedjan

OriginTrail arbetade med BSI för att föreslå utvecklingen av en Trusted covid-19 Essential Supplies Repository. Detta förrådsförvar förlitar sig på externa datamängder från BSI för att “visa vilka typer av affärsstandarder och certifieringar som är utfärdade och giltiga.” OriginTrail säger: “Detta hjälper till att eliminera falska påståenden och vilseledande leverantörsprofiler för medicinsk utrustning.”

”Genom att odla det decentraliserade Trusted COVID-19 Essential Supplies Repository försöker vi positivt påverka över 100 000 organisationer (regeringar, sjukhus, humanitära organisationer / icke-statliga organisationer) och över 100 000 000 personer som får behandling med pålitlig utrustning,” OriginTrail också lagt till.

Mer information

OriginTrails förvar – “Trusted Explorer for Medical Device Certificate” (TEMEC) – har blivit en av 100+ lösningar som har föreslagits som svar på UpLinks COVID Challenges 2020-initiativ.

Enligt WEF öppnades detta initiativ för “teknik, innovationer och lösningar som hjälper oss att öka vår kollektiva beredskap att reagera på framtida kriser, förhindra infektion och möjliggöra tidig upptäckt av COVID-relaterade infektioner.”

När UpLink lanserades på Davos 2020 var målet att Crowdsource-innovationer som kommer att erbjuda lösningar på pressande problem i världen. Med detta i åtanke har UpLink ett uppdrag att se till att FN: s 17 mål för hållbar utveckling (SDG) uppfylls och levereras till 2030.

OriginTrail (TRAC) Pris

Från tidpunkten för publicering, OriginTrail pris var 0,396976 USD med en handelsvolym 24 timmar på 1 066 346 USD. TRAC-priset sjönk också med 10% under det senaste dygnet. Dessutom har den en cirkulerande tillgång på 353 miljoner TRAC-mynt och en maximal tillgång på 500 miljoner. KuCoin är också den nuvarande mest aktiva handeln med TRAC.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link