Bitcoin och ETH bakom nya Crypto-investerare | Använd TheBitcoin

Av | mars 3, 2021

[ad_1]

I en färsk rapport släppte av Crypto.com informerade de att antalet globala kryptoanvändare nådde 106 miljoner i januari 2021. Detta representerade en ökning med 15,7% av kryptoanvändarna. Enligt Alexander Vasiliev är grundare och CCO för Mercuryo, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) och Decentralized Finance (DeFi) bland anledningarna till detta massiva krypto-antagande.

Bitcoin, Ethereum och DeFi hjälper till att öka antagandet av krypto

Antagande av kryptovaluta har ökat under de senaste månaderna eftersom nya användare ville investera i Bitcoin-, Ethereum- och DeFi-projekt. Under ett samtal med UseTheBitcoin förklarade Alexander Vasiliev att det ökande intresset för kryptovalutor främst är relaterat till ökningen av företagens och institutionella efterfrågan på BTC och även DeFi-marknaden.

Bitcoin och Ethereum är nu de två största virtuella valutorna i världen. Enligt uppgifter från CoinMarketCap har Bitcoin en marknadsvärdering på 859 miljarder dollar och Ethereum följer nu BTC med ett marknadsvärde på 167 miljarder dollar. Den stora värderingen av dessa digitala tillgångar fortsätter att ligga nära deras register, även om de sjönk 25% från deras toppar.

Då virtuella valutor nådde rekordhöjder lockade detta andra investerare och handlare som ville bli exponerade för några av de största digitala tillgångarna i världen. Mer efterfrågan fungerade som mer köppress bakom hela marknaden, enligt Vasiliev.

När det gäller expansionen av DeFi-marknaden sa Vasiliev:

”DeFi-marknaden har varit en massiv tilldelning för både den kunniga publiken och allmänheten, eftersom DeFi-marknadstaket har stigit med mer än 300% sedan början av 2021: från 25.362 miljarder den 1 januari 2021 till 77.067 miljarder den 25 februari 2021, med högst 91,5 miljarder dollar tidigare denna månad. ”

Decentraliserad ekonomi blev ett hett ämne det senaste året när nya investerare började njuta av fördelarna med DeFi-plattformar. Den viktigaste försäljningsargumentet inkluderar de höga räntor som DeFi ger användarna.

Likviditetsbrytning till exempel gör det möjligt för investerare att belönas i virtuella valutor utan att behöva sälja dem. De kan verkligen tillhandahålla likviditet till handelspooler och belönas med de avgifter som betalas av användare som handlar på bytplattformar som Uniswap.

Med Proof-of-Work (PoW) och Proof-of-Stake (PoS) konsensusalgoritmer kan bara de som har tillgång till nätverket (gruvarbetare och validerare) tjäna belöningar på sina mynt, men fördelarna kan nu nå ett större antal användare .

Source link

[ad_2]

Source link