Litecoin Mining Pool Explained | Använd TheBitcoin

Av | mars 3, 2021

[ad_1]

En Litecoin-gruvpool hjälper dig att kombinera din datorkraft med andra Litecoin-gruvarbetare för att öka din sannolikhet att hitta ett block med transaktioner. På detta sätt skulle du få blockbelöningar och avgifter som användarna betalar när de skickar en transaktion.

Det finns olika litecoin-gruvpooler som du kan hitta online. Den bästa gruvpoolen för litecoin skulle vara den som skulle erbjuda dig de största sannolikheterna för att hitta ett block och betala lägre avgifter för de tjänster de erbjuder.

Den här guiden hjälper dig att hitta den bästa litecoin-gruvpoolen, förstå skillnaderna mellan solo mining och pool mining Litecoin och hur du börjar bryta LTC.

Vad är Litecoin?

Litecoin är en av de äldsta och största virtuella valutorna i världen. LTC har varit en ledande valuta vad gäller utveckling. Teamet bakom Litecoin har använt LTC som ett testnätverk för Bitcoin. Det innebär att det infördes en ny BTC-förbättring till Litecoin för att testa den.

Litecoin liknar mycket Bitcoin. Faktum är att Charlie Lee, grundaren av Litecoin, skapade den som en gaffel av Bitcoin men lade till några förändringar i denna virtuella valuta. Huvudskillnaden med Bitcoin är relaterad till hur snabbt och billigt det är att skicka en LTC-transaktion.

Bitcoin användare brukar flytta till LTC för att göra små och snabba överföringar. Medan det i Bitcoin kan ta mellan timmar och minuter, i LTC behandlas överföringen vanligtvis i nästa tillgängliga block. Dessutom är avgifter ibland tio gånger lägre än i Bitcoin-nätverket.

Litecoin är marknadsledande och det kan fortsätta att expandera under de kommande åren. Som ett Proof-of-Work-nätverk kan användare bryta LTC istället för att köpa det. Det blev väldigt lönsamt för användare att bryta LTC när priset var nära det allra högsta. Nu när LTC-priset är över $ 200 kan det vara ett bra alternativ att bryta den här virtuella valutan. Du kan använda någon av Litecoins gruvpoolsidor som vi delar i den här guiden.

Vad är Cryptocurrency Mining?

För att förstå vad som är en Litecoin-gruvpoolsprogramvara måste vi först veta vad Cryptocurrency mining är. Cryptocurrency mining är en aktivitet som hjälper dig att tjäna virtuella valutor utan att behöva köpa dem på marknaden.

En cryptocurrency-gruvarbetare bearbetar transaktionerna i ett Proof-of-Work-nätverk (PoW) som Bitcoin (BTC) eller Litecoin (LTC). För att bekräfta transaktionerna använder gruvarbetare specialiserad hårdvara för att verifiera transaktionerna på vart och ett av blocken. När transaktionerna har verifierats läggs de till i blockchain.

Under de senaste åren blev det mycket svårt för enskilda gruvarbetare (individer) att vara lönsamma. Det är därför en gruvpool är den bästa lösningen för att hitta block.

Cryptocurrency mining skiljer sig från kryptovaluta-insättning. Vissa blockchain-nätverk fungerar med en ProSF-of-Stake (PoS) konsensusalgoritm. I stället för att köpa och köpa utrustning (PoW) för att bryta virtuella valutor, kräver PoS-nätverk att användare spelar och fryser sina mynt i en kryptoplånbok för att få belöningar.

Varje gruvarbetare i kryptonätverket får en belöning som motsvarar hashkraften för att säkra nätverket. Om en gruvarbetare representerar 20% av nätverket får den 20% av belöningarna för varje block. Ju högre hashfrekvens, desto säkrare blir ett nätverk. Det säkraste blockchain-nätverket i världen är Bitcoin.

Ju högre hashfrekvens, desto svårare är det för en grupp gruvarbetare eller angripare att utföra en 51% -attack på nätverket och återställa transaktioner.

Vad är sammanslagen gruvdrift?

Sammanlagd gruvdrift – även känt som extra bevis på arbete – är en aktivitet som består av att bryta två olika digitala tillgångar samtidigt. Den största fördelen med sammanslagen gruvbrytning är att användare inte behöver offra gruvprestanda och kan öka sina belöningar.

Ett av de största sammanslagna gruvnäten för Bitcoin är RSK. På detta sätt bryter BTC-gruvarbetare både RSK-tokens och även BTC. För den digitala tillgången till Litecoin kan gruvarbetare bryta både Litecoin och Dogecoin (DOGE).

Det är värt att nämna att DOGE kunde överträffa LTC när det gäller marknadsvärdering i början av 2021. Således skulle sammanslagna gruvdrift kunna vara en stor möjlighet för gruvarbetare att öka vinsten.

Under de senaste åren har sammanslagna gruvdrift blivit mycket populära. Detta var ett av de enklaste sätten för användare att öka sina gruvbelöningar över tiden. De behöver inte köpa bättre gruvhårdvara men de kan enkelt bryta två digitala tillgångar (med en liknande hashingalgoritm) samtidigt och utan att offra effektiviteten.

Vad är en Litecoin Mining Pool?

En litecoin-gruvpool fungerar genom att gruppera kryptovaluta-gruvarbetare för att få större chanser att hitta ett block. Ett block på Litecoin-nätverket tar 2,5 minuter att generera och det belönar gruvarbetare med 12,5 LTC plus avgifter som betalas av användare.

Genom att bryta med en grupp andra användare skulle din hashkraft från din hårdvara fungera sida vid sida med andra. På detta sätt är belöningarna du får också högre. Genom att använda en Litecoin poolgruvgrupp ökar du dina chanser att hitta ett block.

När du gör en jämförelse av Litecoin gruvpool är det viktigt att du förstår de viktigaste skillnaderna mellan dem. En av sakerna att ta hänsyn till är platsen där gruvbassängen ligger. Om deras servrar befinner sig i en region långt ifrån din plats, är det kanske inte perfekt att använda denna litecoin-gruvpool.

Dessutom behöver den bästa gruvpoolen för Litecoin inte vara den bästa gruvpoolen för alla. Faktum är att den bästa Litecoin-gruvpoolen beror på dina behov. Som vi nämnde tidigare är dock avgifter, plats och hashhastighet några av de saker du borde överväga.

Det är värt att påpeka att vi pratar om Litecoin och inte om en Litecoin cash mining pool. Detta är en annan digital tillgång som vi inte täcker i det här inlägget. Om du vill göra solobrytning behöver du inte söka efter en Litecoin-gruvpool.

Sologruv är dock mycket svårare att göra med tanke på att du borde ha en stor nätverkshashastighet. Med den nuvarande storleken på marknaden är det enda sättet att tjäna belöningar att bryta med andra användare i olika Litecoin-gruvpooler.

Lista över Litecoin Mining Pools

Det finns för närvarande flera webbplatser för gruvpool litecoin. De flesta av dem är inriktade på den kinesiska marknaden där de flesta av de större gruvarbetarna finns. Du kan dock välja från ett brett utbud av gruvbassänger med olika egenskaper, avgifter och lösningar.

Du behöver inte skapa Litecoin gruvpool på egen hand. Det finns många LTC-gruvpooler tillgängliga på marknaden. Du kan välja dem efter dina behov och de tjänster de erbjuder.

ProHashing Mining Pool

ProHashing är en av de största Litecoin-gruvpoolerna på marknaden. Du kan få tillgång till deras URL för Litecoin-gruvpool och börja bryta med din hårdvaruutrustning. Användare kan välja mellan Full-Pay-Per-Share (FPPS), Pay-Per-Last-N-Shares (PPLNS) eller en Litecoin solo mining-pool.

ProHashing erbjuder användarna möjlighet att få betalt i det mynt de önskar. Till exempel kan du bryta LTC och få en belöning i en annan virtuell valuta som Ethereum (ETH). Detta är en av funktionerna som gör denna gruvpool speciell.

Denna Litecoin-gruvpool erbjuder också användare möjlighet att använda sitt remissprogram. Detta inkluderar 0,2% till hänvisningar och 1% till hänvisningar efter 30 dagar. Andra gruvpooler har inget remissprogram medan andra inte annonserar så mycket som ProHashing.

Dessutom arbetar Prohashing också med en gruvespecifik konfigurationsgenerator. En annan plattform som använder specifik programvara för gruvpool Litecoin är NiceHash.

ViaBTC Mining Pool

ViaBTC är en annan stor Litecoin gruvpool. Detta företag erbjuder inte bara LTC-gruvdrift utan också andra digitala tillgångar som Bitcoin, Ethereum Classic (ETC), Zcash (ZEC) och många andra. Således kan du alltid byta från en digital tillgång till en annan.

Plattformen har arbetat med Litecoin sedan 2017. Det innebär att flera kunder och kunder redan har använt den här lösningen för att bryta Litecoin. I skrivande stund, ViaBTC representerar 13,4% av Litecoins hashprocent runt om i världen.

Det är värt att nämna att det är möjligt att göra sammanslagen gruvdrift med ViaBTC. Plattformen aktiverade sammanslagna gruvdrift för Litecoin-användare. LTC-gruvarbetare kan bryta både Litecoin och Dogecoin och tjäna fler belöningar med sin hashkraft.

Inte varje enskild gruvpool erbjuder denna möjlighet. Du bör analysera om detta kan hjälpa dig att öka dina vinster över tiden. Denna Litecoin-gruvpoolserver kan vara en av de bästa om du vill maximera dina vinster.

LitecoinPool

LitecoinPool.org anses vara en Litecoin-gruvpool som är bäst lämpad för användare som har funnits på marknaden i flera år. Denna pool fungerar på ett mycket effektivt sätt och har en exklusiv implementering av Stratum-server med ultra-låg latens.

Denna plattform stöder också sammanslagen gruvdrift som skulle betalas ut i Litecoins till användare. Dessutom har den ett nätverk av åtta geografiskt distribuerade och redundanta servrar. Detta kan vara mycket användbart för många användare som inte finns i Asien eller Kina.

Litecoinpool Litecoin Mining Pool

LitecoinPool.org använder en Pay-Per-Share-kurs (PPS) som uttrycks i LTC. Dessutom tar det också hänsyn till de medel som bryts ut tack vare sammanslagen gruvdrift med Dogecoin. Företaget hävdar att de alltid betalar för arbetet även om poolen ännu inte har löst tillräckligt med block för att täcka intäkterna.

LitecoinPool.org erbjuder information om Litecoin-gruvdrift, såsom Litecoin-nätets hashhastighet och svårighet och priset på Litecoin. Denna information är verkligen värdefull för att ha en klar uppfattning om marknadsförhållanden, pris, hashfrekvens och svårigheter.

Denna plattform är bland de äldsta med Burnside litecoin gruvpool. Burnsides lösningar finns dock inte längre tillgängliga och har ersatts. På detta sätt visar LitecoinPool.org att det är en motståndskraftig plattform för att bryta LTC.

Easy2Mine

Easy2Mine är en av de största gruvplattformarna med flera valutor. Enligt hashhastighetsfördelningen för Litecoin-nätverket representerar Easy2Mine den största Litecoin-gruvpoolen för att bryta LTC med 16,6% av all hashhastighet.

Detta visar att denna plattform har en klar fördel jämfört med andra när det gäller gruvkraft. Ju högre hashfrekvens, desto lättare blir det att hitta block och få en blockbelöning. Således, om du vill maximera vinsten, bör du definitivt överväga Easy2Mine.

Easy2Mine Mining Pool för Litecoin

Easy2Mine erbjuder användare olika gruvpooler för kryptovalutor som Ethereum, Bitcoin Decreed (DCR) och Litecoin. Det är värt att ta hänsyn till att plattformen stöder PPS +, PPLNS och solo Litecoin-gruvdrift. Dessutom är utbetalningarna alltid i tid.

En av de positiva sakerna med den största gruvpoolen i Litecoin är relaterad till 7/24 kundsupporttjänst. De arbetar dagligen för att erbjuda kunderna de bästa lösningarna på deras problem.

Om du planerar att börja bryta Litecoin kan Easy2Mine vara en av de bästa lösningarna på marknaden just nu. Kom dock ihåg att alltid analysera de avgifter du måste betala (som vanligtvis förändras) och den hashkraft plattformen har.

LTC SoloPool

Om du vill veta hur man gör solo mining på Litecoin-nätverket, bör du kontrollera LTC.Solopool.org. Denna webbplats hjälper användare att bryta Litecoin i några få enkla steg.

Solo Litecoin-gruvdrift gör att du kan minska ditt beroende av en gruvpool. Om du har en stor hashkraft (du är en gruvarbetare med hundratals maskiner) kan du faktiskt börja bryta ensam och få blockbelöningar.

LTC Solo Pool

Men det här kanske inte är en enkel sak att göra. Om du vill maximera dina vinster kan det vara bättre att använda en gruvpool. Dessa företag har arbetat för att göra gruvaktiviteter mycket mer lönsamma och effektiva. Dessutom bör du ha en stor hashfrekvens för att göra solo Litecoin-gruvdrift.

[ad_2]

Source link