Ren Development Team ansluter sig till Alameda Ecosystem – Affärspartnerskap – Altcoin Buzz

Av | februari 16, 2021

[ad_1]

Ren meddelade nyligen att dess utvecklingsteam kommer att arbeta med Alameda.

Enligt rapporter kommer Ren och Alamedas team att utnyttja sin kollektiva expertis, erfarenhet och samhällen för att ge mer värde till blockchain-industrin.

Stöd för Solana i RenVM

De Ren utvecklingsteamet kommer att fokusera på stöd för Solano i RenVM som ett resultat av deras integration med Alameda. Detta stöd, som också kommer att äga rum i Rens Multichain-bibliotek, är för närvarande under granskning. Förhoppningsvis kommer överbryggningen av tillgångar från / till Solana att börja under andra kvartalet 2021. Genom att göra detta kommer även Serum och Solanas ekosystem att påverkas kraftigt.

Genom att integrera i Serum och ge support för Solana kommer fler användare och volym att läggas till RenVM. Detta innebär att RenVM verkligen kommer att visa sig vara det mest använda interoperabilitetsnätverket. RenVM kommer också att få fler fördelar, till exempel nya användare, nya och olika tillgångar, och ökade avgiftsintäkter för sina nodoperatörer.

Förbättra decentraliseringsprocessen i RenVM

Förutom att tillhandahålla stöd för Solana, har partnerskap mellan Ren och Alameda kommer att fortsätta att utveckla en av de högsta prioriteringarna för RenVM: förbättra dess decentraliseringsprocess. Detta nya partnerskap kommer att göra det möjligt för Alameda att hjälpa till att påskynda decentraliseringen av RenVM.

Decentraliseringen av RenVM kan förbättras genom deltagande i Greycore (för närvarande en enda grupp av noder som ansvarar för konsensus och exekvering som kommer att utvidgas i senare faser) i både testnät- och mainnet-processerna. Genom att erbjuda hjälp med annan kritisk infrastruktur kan RenVM också gå vidare till nästa decentraliseringsfas. Vid andra kvartalet 2021 kommer nästa steg också att tas mot fas noll. Under fas noll kommer konsensus och utförande att hanteras av Greycore.

Förbättra Blockchain Space

I bredare bemärkelse kommer partnerskapet mellan Ren och Alameda att påverka blockchain-rymden, särskilt Solana. Genom att möjliggöra förflyttning av ETH och ERC20 mellan kedjor, kommer SOL, SRM och andra Solana-inhemska tillgångar också att kunna flytta mellan kedjor. Denna process kommer att förbättra Solanas decentraliseringsdjup och kommer att ge mer nytta och likviditet till dess tillgångar och applikationer.

Ren utvecklingsteam har ökat snabbt och ännu fler nya medlemmar kommer enligt uppgift snart att läggas till. Att gå med i Alameda-teamet förväntas vara en chans för Ren att samarbeta med ett erfaret team med demonstrerade färdigheter inom ekonomi, teknik, styrning, samhällstillväxt och drift. Ren-teamet planerar också en AMA-session för att göra det möjligt för människor att ställa frågor de närmaste veckorna.

Nyligen var en ny portal lanserades för RenVM-ekosystemet med målet att utöka utbildningsmaterial och information för det decentraliserade överföringsprotokollet.

REN Pris

Från tidpunkten för publicering, REN pris var $ 0,900611 med en 24-timmars handelsvolym på $ 296,768,582. REN-priset steg också med 1,1% under det senaste dygnet. Dessutom har den en cirkulerande tillgång på 881 miljoner REN-mynt och en maximal tillgång på 1 miljard. Coinbase Pro är också den nuvarande mest aktiva REN-marknaden.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

[ad_2]

Source link