BETALT nätverk och rakkniv i strategiskt partnerskap – affärspartnerskap – Altcoin Buzz

Av | februari 16, 2021

[ad_1]

PAID Network tillkännagav nyligen sitt strategiska partnerskap med Razor Network, ett snabbt, pålitligt och decentraliserat orakelnätverk.

Med detta partnerskap planerar Razor Network att utnyttja det BETALDA nätverket. PAID Network är ett effektivt blockchain-baserat ekosystem dApp som syftar till att leverera SMART-avtal som drivs av DeFi.

Målet med BETALT Nätverk är att förbättra det befintliga affärsavtalet, liksom tvister och avvecklingsprocessen. Nätverket syftar till att göra detta genom att skapa en enkel, kostnadsvänlig och advokatfri dApp för företag och användare så att de som har rätt till kompensation faktiskt får kompensation. Å andra sidan är Razor Network känt för att tillhandahålla data till blockkedjor; data som inte är skadad, komprometterad eller attackerad.

Kärnan i Razor Network innehåller en uppsättning smarta kontrakt som kan köras på alla blockchain som är kompatibla med Ethereum. Sådana smarta kontrakt kan också säkerställa att vissa fastigheter upprätthålls. Dessa egenskaper inkluderar saker som säkerhet från mutorattacker och nätverkspartitionsattacker, censurmotstånd etc. För att förbättra sina affärsprocesser har Razor Network också beslutat att samarbeta med PAID Network.

Leveraging on PAID Network’s MVP

När PAID Network släpper sin MVP kommer Razor att använda den för att effektivisera sina nya och befintliga affärsmodellprocesser.

Hrishikesh Huilgolkar, VD för Razor Network, säger: ”I dag är vi glada att meddela att Razor Network kommer att samarbeta med Paid Network för att använda sin MVP för våra affärsbehov. Detta kommer att göra det möjligt för oss att arbeta mer effektivt för att tillhandahålla en toppmodern decentraliserad Oracle-lösning för blockchain-applikationer. ”

I blockchain-utrymmet är oracle-problemet känt för sin svårighet att lösa. Genom marknadsdata-flöden och webb-API: er kan orakler verifiera och hämta extern data för smarta kontrakt och blockchains. Frågan är dock att det finns en anmärkningsvärd brist på tillförlitliga decentraliserade orakeltjänster, vilket gör mest DeFi projekt som måste förlita sig på centraliserade projekt.

Mer information

Kyle Chasse, VD för PAID Network, säger: ”Behovet av säkerhet är ett vanligt tema inom blockchain-industrin, vilket också är ett nyckeltema för oss när vi bygger PAID: s SMART Agreement DApp. Så jag kunde inte vara lyckligare med att dela vår teknik med Razor, så att de kunde säkra och maximera sin affärsverksamhet, vilket ger dem möjlighet att skala till nya höjder genom att använda vår MVP, när vi väl har tagit den ut på marknaden. ”

Genom att ändra spelet arbetar Razor Network för att vara det första riktigt decentraliserade oracle-nätverket för allmänt ändamål. Det är också både snabbt och säkert för blockchains att använda.

Innan nu, TomoChain meddelat sitt strategiska partnerskap med PAID Network. Med detta partnerskap förväntas användare och företag som utför BETALA SMART-avtal i BETALT nätverk vinna på säker, låg kostnad och snabb transaktionsbehandling på TomoChain.

RAZOR och betalt pris

Vid tidpunkten för publiceringen var Razor Network (RAZOR) handel till $ 0,519254. med en börsvärde på $ 22.411.700 och en handelsvolym dygnet runt på $ 3.518.079. Däremot var PAID Network (PAID) handel till 3,84 dollar, med ett börsvärde på 74140 180 dollar och en handelsvolym 24 timmar på 3 555 347 dollar.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link