CREAM Finance Hack orsakar att priset faller 30%! – Ekonomi och finansiering – Altcoin Buzz

Av | februari 16, 2021

[ad_1]

Ett annat hack hackar det decentraliserade finansutrymmet (DeFi). Den här gången har CREAM Finance förlorat cirka 13 000 ETH, värderade till cirka 24 miljoner dollar, till hackare.

Detta värde är dock fortfarande bara spekulation, eftersom CREAM Finance ännu inte släpper djupgående detaljer om hacket. Efter hacket sjönk priset på CREAM Finance inbyggda token, CREAM, med hela 30% på bara några minuter. Många användare har flyttat till Twitter för att uttrycka sitt missnöje.

Som svar på användarnas agitation bekräftade CREAM Finance hacket via Twitter. Plattformen hänvisade emellertid till det som ett “exploatering” och förklarade dessutom för användarna att situationen var under kontroll. Plattformen tillade att situationen undersöktes.

The Attack Involved CREAM Finance Iron Bank

Attacken har identifierats som involverande CREAM Finance: s järnbankavtal. Adressen som hackaren använde finansierades via Tornado Cash, vilket gjorde det omöjligt att spåra. Detta beror på att Tornado Cash är utformat för att avkorta kedjelänken mellan avsändar- och mottagaradresser och därigenom säkerställa total integritet.

Attacken märktes först av Twitter-användaren Jose Baredes. Enligt honom klarade angriparen cirka 13 000 ETH, som uppskattas till 24 miljoner dollar.

Baredes, i en serie tweets, påpekade också att hackarna flyttade tokens genom Tornado Cash. Dessutom skickades 1 000 ETH-token till Alpha Homora Deployer, medan 1 000 gick till Cream Finance och 100 ETH-token gick till Tornados bidrag.

Intressant nog har Alpha Homora Deployer informerat sina medlemmar i samhället om de senaste händelserna. Det påpekade också att en misstänkt har identifierats.

CREAM Finance, å andra sidan, har slutat om hela situationen. Det har bara talat om att undersöka en “potentiell exploatering” på sin plattform.

Järnbanken är en viktig aspekt av CREAM v2 speciellt utformad för att vara en skiftande protokoll till protokoll plattform för DeFi Plats. I skrivande stund hade järnbanken CREAM-tokens på 1,07 miljarder dollar och AAVE-tokens på 6,1 miljarder dollar.

CREAM Pris

Vid tidpunkten för publiceringen handlades CREAM till 206,82 US $, med ett börsvärde på 127 940 601 USD och en handelsvolym 24 timmar på 17 835 441 USD. Före hacket. CREAM hade handlats till $ 285,52.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om krypto- och blockchain-utrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link