Reddit Partners Ethereum Foundation Over Scaling Tech – Altcoin Buzz

Av | februari 8, 2021

[ad_1]

Den populära online-webbplatsen Reddit har meddelat ett nytt strategiskt partnerskap med Ethereum Foundation i ett försök att erbjuda storskaliga applikationer på Ethereum.

Reddit avslöjade detta partnerskap via en tjänsteman blogginläggoch noterar att samarbetet med Ethereum Foundation kommer att ge utvecklingsresurser till skalningsverktyg.

Enligt tillkännagivandet kommer det nya samarbetet att resultera i den sociala medieplattformens engagemang för blockchain, vilket ger fördelarna (oberoende och värde) av blockchain till sina användare och hjälper till att påskynda resurser och skalning för Ethereum ekosystem.

”I detta nya skede av vårt partnerskap kommer omedelbara ansträngningar att fokuseras på att föra Ethereum till Reddit-produktion. Vår avsikt är att hjälpa till att påskynda de framsteg som görs med skalning och utveckla den teknologi som behövs för att starta storskaliga applikationer som Community Points på Ethereum, ”läs uttalandet.

Reddit noterade också att skalningsteknologin som skapats genom samarbetet med Ethereum Foundation kommer att vara öppen och tillgänglig för alla att använda.

Om communitypoäng

Community Points-systemet var avslöjade av Reddit i maj 2020 till två samhällen, r / CryptoCurrency och r / FortNiteBR (dessa är samhällen med intresse för kryptovaluteaktiviteter och Fortnite-spelet).

Byggt på Ethereum representerar Community Points en användares ägande i en community och belönar dem för deras respektive bidrag.

Båda plattformarna inledde sitt partnerskap med Scaling Bake-Off som Reddit var värd för Ethereum Foundation. Detta nya initiativ kommer dock att ledas av Reddit-kryptoteamet.

För närvarande har Reddit över 50 miljoner dagliga användare, hundratusentals samhällen och ungefär 430 miljoner användare varje månad.

Reddit grundare lägger till Bitcoin till Twitter Bio

I en liknande utveckling har Alexis Ohanian, grundare av Reddit, följt Twitter-vdens fotspår Jack Dorsey genom att lägga till #Bitcoin till sin Twitter-bio.

Den sociala medieplattformchefen bekräftade öppet sitt stöd för digital valuta och svarade på före detta Coinbase-teknikchef Balaji Srinivasans tweet.

Tidigare förklarade Elon Musk också major stöd för Bitcoin. Han beskrev också toppkrypto som oundviklig.

Bitcoin bevittnade en 15% ökning på mindre än 15 minuter efter Musks tweet. Och kryptoutrymmet har tillskrivit kryptostigningen från $ 32 000 till $ 37 050 samma dag som hans tweet till Musks handlingar.

Dessutom förklarade världens rikaste man nyligen stöd för Dogecoin. Han tog till sitt Twitter-konto för att tweeta en digital tidskrift med en hund på försättssidan, som tydligen visade sitt stöd för krypton.

BTC och DOGE-pris

Vid tidpunkten för publiceringen var BTC-token handel till 38 612,88 US $, med ett börsvärde på 719 068 143 377 US $ och en handelsvolym 24 timmar på 54 221 029 077 $. DOGE-token var också handel till 0,079898 dollar, med ett börsvärde på 10 598 808 580 dollar och en handelsvolym 24 timmar på 13 274 208 648 dollar.

Ansluta sig Altcoin BuzzTelegram för att ta emot gratis handelssignaler.

Ta reda på mer om kryptoutrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link