Zilliqa-nätverket kan enkelt anpassas till 34X – produktutgåva och uppdateringar – Altcoin Buzz

Av | februari 8, 2021

[ad_1]

Som en av de första offentliga blockkedjorna för att implementera skärning på sin mainnet, tillåter Zilliqa sin blockchain att skala på ett linjärt sätt när nätverket växer i storlek. Imponerande, dess mainnet testades nyligen och nätverket kunde enkelt hantera 1 000 000 transaktioner på en dag. Detta visar tydligt att Zilliqa Network för närvarande enkelt kan skala till 34X enkelt.

Medan Ethereum fortsätter sin kamp med skalbarhetsutmaningarna kan Zilliqa leverera en genomströmning på 2488 TPS. Som ett resultat har företag börjat acceptera Zilliqa som en företagsvänlig blockchain. Nyligen digitaliserade projektet mycket sällsynt whiskysamling som nu är tillgängligt på Hg Exchange (HGX).

Övergångar beslutsfattande till samhället

I oktober 2020 samarbetade Zilliqa med Switcheo för att bygga ett icke-frihetsberövande, decentraliserat utbyte (DEX). Känd som Zilswap, kommer detta att spela en central roll för att projicera Zilliqa som en ledare inom DeFi-rymden. Vidare tillkännagav teamet den 4 februari 2021 lanseringen av $ ZWAP, Zilswaps nya styrningstoken. Dessutom spelar token en viktig roll i decentralisering av DEXs nätverk. Det beror på att det kommer att överlämna beslutsfattandet helt till samhället.

Korrigerar ett långt oupptäckt fel

Bortsett från tokeniserande whisky fixade Zilliqa-teamet ett långt oupptäckt fel i transaktionspoolhanteringen. Dessutom felet fanns inne i gruvnoder och skulle orsaka att vissa transaktioner tappades utan att bekräftas.

2020 ett år med massiva partnerskap

2020 visade sig vara ett bra år för krypto. Zilliqa främjade massiva partnerskap under året då dess strategiska partnerantal ökade från 38 till 65 mellan december 2019 och december 2020. Dessutom bygger Zilliqa oavbrutet leveranslösningar anpassade för företag.

ZIL-pris

Även om projektet har gjort stora framsteg har ZIL-priset bara ökat med 10% under de senaste 30 dagarna. Men vid tidpunkten för pressen handlar ZIL-token lite över $ 0,08.

Här är ytterligare ett revolutionerande blockchain-projekt. Läs mer om det på YouTube-kanalen Altcoin Buzz.

[ad_2]

Source link