Polkastarter ($ POLS): Att skaffa insamling till massorna – Altcoin-projekt – Altcoin Buzz

Av | mars 1, 2021

[ad_1]

Baserat på Polkadot (DOT) blockchain, Polkastarter är ett decentraliserat protokoll byggt för kedjekoder och auktioner som gör det möjligt för nya projekt att samla in pengar i en decentraliserad, tillståndslös och interoperabel miljö.

På grund av dess interoperabilitetskaraktär tillåter Polkastarter-plattformen interaktion med olika kedjor, vilket ökar gränsen för blockchain-systemet. Detta är en av de viktiga faktorer som de flesta av de nya projekten tittar på, med tanke på det nuvarande scenariot för blockchain ekosystem.

Polkastarter tillåter decentraliserade projekt att skaffa och byta kapital. Projekt kan lista sina inbyggda tokens till Polkastarter DEX-plattformen med ett fast pris per token under den första leveransen. Företagen kommer att kunna samla in medel med hjälp av olika auktionsmodeller, såsom auktioner med slutna bud, holländska auktioner, dynamiska och fasta swappar.

Funktioner
  • Cross-Chain swappar
  • Fasta och dynamiska swappar
  • Anti-Scam-funktioner
  • Full KYC-integration
  • Styrningsmodell
  • Tillståndsfri listning

Plattformen erbjuder också flera andra funktioner som inkluderar behörighetslösa listor, token swappar efter smart kontrakt, privat pool med lösenordsskydd, vitlistning och prislarm med hög glidning.

Vad är en fast swap-pool?

Varje projekt kommer med en initial token-leverans när den lanseras i blockchain-miljöområdet. Fixed Swap Pools i Polkastarter syftar till att upprätthålla det initiala inställda tokenpriset under hela försäljningen tills den ursprungliga leveransen är helt slut.

Polkastarter tillåter att de nya inkommande projekten listas till ett fast pris. Med hjälp av en fast swap-pool listar projekt deras token och ställer in en pool med en fast inköpsperiod per token.

Med detta koncept är tanken att ta kontroll över symboliska prisvolatilitet från lanseringen. Detta kommer också att hjälpa till att bygga förtroende och öppenhet för projektet och dess investerare över hur mycket pengar som samlas in och sålda poletter.

Fördelar med en fast swap-pool

Fixed Swap Pools syftar till att lösa följande tre huvudutmaningar:

  • Brist på kontrollmekanismer – orättvis tokenfördelning och likviditetsmattor
  • Förhindra token dumpningar från privata investerare
  • Minska erbjudanden för tokenerbjudanden

När det gäller en token som lanseras via AMM-likviditetspooler ökar priset på token med ökat utbud. Det betyder att om du är en tidig köpare kommer din vinstmarginal att vara större än de som har investerat senare än du eftersom de behöver betala ett högre pris per token.

Men med en fast swap-pool ställs tokenpriset för hela den ursprungliga leveransen. Projekt som använder IDO-modellen (Initial DEX Offering) vet exakt hur mycket pengar de har samlat in och hur många tokens de har sålt. Den styr den maximala investeringen per användare eller antalet investerare som tillåts i poolen. Mjuka kepsar och hårda kepsar kan hårdkodas i det smarta kontraktet. Bortsett från detta kan flera andra element ställas in för att upprätthålla en transparent och demokratisk miljö för alla symbolinnehavare.

Hur kan projekt använda Polkastarter?

Polkastarter tillåter en ny token-lanseringsplattform för att samla in pengar genom att inrätta en swap-pool baserad på en fast ränta för token-köp.

Dessa fasta swap-pooler erbjuder många fördelar jämfört med traditionella insamlingsmodeller som ICO, IEO och IDO (Initial DEX-erbjudanden) eftersom det hjälper till att upprätthålla det ursprungliga tokenpriset under hela försäljningen tills den ursprungliga leveransen är slut.

Polkastarter hjälper projekt att skaffa kapital på ett billigt, snabbt och öppet sätt. Det kommer att undvika övervägande av smarta investerare att köpa ut den maximala poolandelen för en nyskapad token före annat normalt användardeltagande.

Kvartalsöversikt över färdplanen 2020 och 2021

PolkaStarter

Jämförelse med andra DEX och bytplattformar

Polkastarter erbjuder en hel del attraktiva funktioner som gör att den skiljer sig från andra DEX eller swap-plattformar.

Med sin kommande MVP planerar plattformen att huvudsakligen fokusera på FixedSwap-smartkontraktet. Den unika $ POLS-insatsen, styrningsmodellen och Polkadot-migreringsfunktionerna kan göra Polkastarter till ett perfekt val för projektets token-lanseringsplattform.

PolkaStarter

Plattformöversikt

Gå till det här sida. Från och med den 16 februari 2021 har plattformen genomfört olika initiala decentraliserade utbyteserbjudanden (IDO) med 38 olika pooler bestående av både offentliga och privata erbjudanden. Varav endast en pool kunde inte sälja ut.

Du kan se listan över alla fyllda / stängda pooler från flik.

PolkaStarter

Du kan också kontrollera de kommande poolerna här där du kan delta.

PolkaStarter

POLS-token

Polkastarter’s inbyggda token är POLS-token. POLS-token har flera verktyg. Det kan användas för att betala för transaktionsavgifterna. Tokeninnehavaren kan delta i samhällsstyrningsmodellen. Användare kan också sätta sina POLS-tokens och tjäna belöningar.

Social närvaro

Hemsida

Medium

Twitter

Telegram

Slutsats

Polkastarter är ett innovativt projekt som syftar till att ändra insamlingsprocessen för kryptoprojekt. Säkerhetskopieras av Polkadot och med många framgångsrika IDO: er hjälper till att skapa förtroende bland de vanliga massorna, vilket lätt kan ses med den senaste prisökningen i POLS-token. Vi kan säga att Polkastarter definitivt erbjuder de funktioner som behöver det nuvarande blockchain-utrymmet för att flytta det ett steg längre. Fördelen med driftskompatibilitet och rättvist tokenpris hjälper till att öka plattformens antagande och popularitet bland olika användargrupper och organisationer.

Resurser: Polkastarter webbplats

Läs mer: RAMP DEFI: Användarguide för Tezos rStake Integration[ad_2]

Source link