Diagrammet stöder nu Fantom Network – Affärspartnerskap – Altcoin Buzz

Av | mars 1, 2021

[ad_1]

Ett annat stort partnerskap i DeFi-rymden har hänt. Den här gången har den populära indexerings- och efterfrågan på blockchain-plattformen The Graph avslöjat att Fantom Network ingår i sin lista över Layer 1-blockkedjor som stöds.

Intressant är att utvecklare på Fantom nu är kvalificerade att få The Graph Foundation-bidrag. Detta partnerskap är en välkommen utveckling för båda plattformarna. I februari publicerade indexerings- och förfrågningsplattformen en lista med namnet på blockchain-projekt som den ville stödja. Listan innehöll namnen på flera toppspelare i blockchain och DeFi-rymden, inklusive Solana, Polkadot, Celo och NEAR. Även om det inte tidigare ingick i listan, har The Graph meddelat det Fantom Network kommer också att gå med i listan.

Utöver detta avslöjade indexeringsplattformen att det finns planer på att spåra sitt partnerskap med Fantom. Grafen har visionen att lägga till fler blockchain-plattformar samtidigt som den är fokuserad på sin plan för att bredda Web 3.0-ekosystemet.

Grafstiftelsebidragen tillgängliga för medlemmar i Fantom Community

Partnerskapet, isär från att exponera Fantom-utvecklare för The Graph Foundation-bidrag, kommer också att skapa en möjlig miljö för dem att lära sig om underbilder. Intressant är att indexeringsplattformen också stöder Fantom-underbilder. Grafen stöder redan både ETH och POA. Tillägget av Fantom-underbilder antyder att Fantom-utvecklare kommer att kunna korsa växling mellan Ethereum och andra blockkedjor som stöds.

Som tidigare nämnts var införandet av Fantom Network som en Layer 1-blockkedja i The Graph snabbt spårad. Hela processen ägde rum på cirka 24 timmar. Andre Cronje meddelat samarbetet tillsammans med hela integrationsprocessen på Twitter. Han påpekade också att den snabba integrationen berodde på The Graphs förstklassiga UX / UI-design. Strax efter integrationen var det möjligt för utvecklare med dApps på Ethereum att starta dem på Fantom. Därefter överbryggar klyftan mellan båda plattformarna och ökar även datakompatibiliteten mellan plattformarna.

Med partnerskapet kommer Fantom-medlemmar att vara berättigade att få bidrag från The Graph Foundation. Plattformen har kastat sina dörrar vidöppna och bad utvecklare, samhällsmedlemmar, forskare etc. att ansöka om bidrag. Intresserade utvecklare kan ansöka om GRT-bidrag här.

Blockchain-interoperabilitet via underbilder

En viktig aspekt av blockchain-sfären är flytten mot ett decentraliserat internet, vilket kommer att innebära övergången från Web 2.0 till Web 3.0. När fler användningsfall väcks till liv i blockchain- och kryptoutrymmet förväntas mer skalbarhet och interoperabilitetsbaserade problem uppstå. Ökningen i icke-fungibla tokens (NFT) och decentraliserad finansiering (DeFi) dApps och projekt har dessutom förstärkt behovet av blockchain-interoperabilitet. Grafen har dock föreslagit en lösning för att öka blockchain-interoperabilitet via dess underbilder.

Enligt rapporter ökade frågorna på plattformen med över 11 miljarder från och med januari 2021. Det registrerade också en ökning med cirka 100 gånger år 2020. Dessutom har indexeringsplattformen syn på att lägga till Binance Smart Chain (BSC), Cosmos, Bitcoin, Avalanche, etc. som lager 1 blockkedjor.

BRT-pris

I skrivande stund var GRT det handel till 1,64 dollar, med ett börsvärde på 2 019 474 136 dollar och en handelsvolym 24 timmar på 427 826 871 dollar.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om krypto- och blockchain-utrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link