BETALT nätverk som ökar användarsäkerheten med litteratur – affärspartnerskap – Altcoin Buzz

Av | februari 28, 2021

[ad_1]

Litentry och SMART-avtalets blockchain-plattform PAID Network har avslöjat planer på att arbeta tillsammans. Partnerskapet fokuserar på att förbättra användarautentisering och säkerhet. Säkerhet och autentisering är en stor del av smarta kontrakt, dApps och blockchain och kryptoutrymme i allmänhet.

Partnerskapet mellan PAID Network och Litentry är redo att inte bara förbättra användarsäkerhet och autentisering utan också göra det lätt att uppnå. Litentry är välkänt som en identitetsdatabasplattform baserad på decentraliserad teknik och med åtkomst över flera nätverk. Intressant är att plattformen är inbäddad i Polkadot-ekosystemet och är också byggd på Substrate.

Litentry DID – en större del av BETALT nätverk

Enligt tjänstemannen blogginlägg, kommer partnerskapet att ge BETALT nätverk tillgång till Litentrys förstklassiga identifieringskomponenter. Dessa komponenter inkluderar dess kreditanalysteknik, aggregerade DID, etc. Med partnerskapet kommer användare att kunna registrera sina profiler på den BETALDA dApp. DApp, även om det fortfarande är på gång, är planerat att innehålla viktiga funktioner som tvist skiljedom, escrow, rykte klassificering och till och med försäkringsfunktioner.

På tal om partnerskapet talade VD för Litentry, Hanwen Cheng, mycket om BETALT nätverk och vad plattformen ville uppnå. Han tillade också att integrering av Litentry-identitetsfunktioner som DID med PAID är en enorm idé. SMART-avtalets plattform vill bygga en dApp för alla affärsbehov. När den väl lanseras kommer den att driva företag, projekt etc. ”exponentiellt mer effektiv”.

Med partnerskapet kommer PAID att kunna förbättra användarnas profiler avsevärt, vilket underlättar “beräknade affärstjänster baserade på identitetsrelaterade data.”

BETALT nätverkschef Kyle Chasse avslöjade också att BETALT var nöjd med partnerskapet med Litentry. Han konstaterade att BETALT alltid har varit på jakt efter nya och spännande tekniker, och Litentry-tekniken innehåller den färskhet som SMART Agreement-plattformen behöver.

Dess DID-funktion kommer att utgöra en betydande del av PAID Network och de tjänster den vill erbjuda. Chasse avslöjade också att det är helt klart att Litentry är tillräckligt utrustade för att hjälpa BETALT nätverk att uppnå sina mål.

Om BETALT och litteratur

Byggt med Plasm, kan BETALT nätverk enkelt fungera på både Ethereum och Polkadot. Nätverket planerar att tillhandahålla en enkel, lättanvänd, advokatfri dApp fokuserad på att se till att företag får betalt. Det kommer också att säkerställa att DeFi-transaktioner utförs utan problem, vilket gör affärsverksamheten effektivare.

Litteratur, som tidigare nämnts, är en decentraliserad identitetsaggregat. Den fungerar genom att göra användaridentitet tillgänglig i många decentraliserade nätverk. Med Litentry kommer plattformar att få tillgång till användarnas DID i realtid över dApps och blockchain-plattformar.

BETALT är känt för sitt strategiska partnerskap i krypto- och blockchain-rymden. Tidigt i år är det också publiceras sin föreslagna färdplan för 2021. Färdplanen innehöll många spännande uppdateringar, inklusive dess dApp-lansering planerad för första kvartalet 2021.

BETALAT och Litentry-pris (LIT)

Vid tidpunkten för publiceringen var Litentry handel till 6,86 $, med ett börsvärde på 123,725,703 $ och en handelsvolym 24 timmar på 40,776,522 $.

BETALT, å andra sidan, var handel till 2,43 $, med ett börsvärde på 49592188 $ och en handelsvolym 24 timmar på 4,785,013 $.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om krypto- och blockchain-utrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

[ad_2]

Source link