Pokemon Booster Box öppnade av Logan Paul genererar 1 miljon dollar – Affärspartnerskap – Altcoin Buzz

Av | februari 20, 2021

[ad_1]

Logan Paul har avslöjat nyheter om den första försäljningen av Pokemon-boosterbox på 1 miljon dollar. Detta följer partnerskapet som Bondly Finance gjorde med den amerikanska boxaren, podcaster och YouTuber tidigare denna månad.

När förberedelserna börjar växa upp den 27 februari och efter hans partnerskap med Bondly Finance har Logan Paul gett inblick i den häpnadsväckande prestationen av Pokémon-försäljningen.

Logan avslöjade att 33 förpackningar av de 36 förpackningarna i första upplagan har säljts för i genomsnitt 38 250 dollar vardera på Goldin Auctions. Därför är detta “den första Pokémon-boxen i en miljon dollar i historien”. Boosterpaketen öppnas live den 27 februari på Logan Pauls YouTube-kanal.

Dessutom syftar partnerskapet mellan Bondly Finance och Logan Paul till att föra NFT: er till Maverick MetaVerse (produkt- och varulinjer skapade av Logan Paul).

Om Logans exklusiva NFT: er

Logan Paul har haft en viktig roll i olika branscher som underhållning och Pokémon. Han tillkännagav nyligen öppnandet av en annan Pokémon 1st Edition booster box (kallad en Pokemon Box Break) live på sin YouTube-kanal. Logan kommer initialt att auktionera bort alla 36 paket. Efter det öppnar han paketen live på sin YouTube-kanal så att hans 22+ miljoner prenumeranter kan se.

Logan Paul visade hans entusiasm när Bondly Finance-teamet berättade för honom om de potentiella NFT: er som kan föras till hans Maverick-familj. Därför kommer Logan Paul att släppa Limited Edition NFT: er för sin nästa Pokémon Box Break som utvecklas och distribueras av Bondly Finance.

Heritage Auctions nyligen avslöjade ett nytt rekord för den dyraste första upplagan av Pokémon-boosterbox som sålts. Det auktionerades till 198 000 dollar.

Logan Paul’s Partnership With Bondly Finance

Logan Paul har ingått ett tekniskt partnerskap med Bondly Finance för att hjälpa till med lanseringen av NFT-samlarobjektens Limited Edition-serie. Dessa NFT samlarobjekt kommer i olika rader. När ett Pokémon-paket säljs får varje köpare 1 av 44 Logan Paul Ultra sällsynta holografiska NFT-skivor.

Emellertid kommer Bondly Finance att arbeta tillsammans med Logan Paul för att sälja en helt annan serie av begränsade upplagor av NFT. Dessa NFT: er associeras med box break men görs tillgängliga för dem som inte kunde bjuda under auktionsprocessen. Alla Logan Paul NFT som kommer att säljas har sin egen begränsade mängd och sällsynthet.

Var och en av dessa NFT kommer att kunna köpas under en begränsad tid. Efter det kan den säljas på den öppna marknaden. Limited Edition Maverick NFTs kan köpas i Logan Pauls anpassade butik, som drivs av Bondly och dess BondSwap Marketplace.

Med fler människor som kommer in i detta utrymme är det uppenbart att NFT är här för att stanna. Vanliga kändisar, konstnäreroch andra influenser har blivit intresserade av NFT-teknikens möjlighet. Bondly Finance strävar efter att fortsätta sitt arbete med Logan Paul och andra partners för att skapa, bygga och utveckla NFT-lösningar.

Innan nu Aavegotchi, ett decentraliserat finansprojekt som stöds av Aave, skjutits upp lanseringen av spelets icke-fungibla token (NFT). Den föreslagna lanseringen av det digitala samlarobjektet, Aavegotchi, var den 4 januari. Det skulle också äga rum på Ethereum, men det har också skett en förändring i planerna eftersom det beslutades att flytta spelet till Matic Network istället.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Utvalda bilder med tillstånd av Wikimedia Commons / Erik Drost.[ad_2]

Source link