Plasma.Finance introducerar Flash Rebalancer – produktutgåva och uppdateringar – Altcoin Buzz

Av | mars 5, 2021

[ad_1]

Den 3 mars introducerade Plasma.Finance Flash Rebalancer, dess senaste funktion som släpptes tillsammans med PlasmaSwap DEX.

Flash Rebalancer från Plasma.Finance möjliggör överföring av likviditet mellan pooler i bara en transaktion.

Gör mer i bara en transaktion

Flash Rebalancer hjälper användare att göra så mycket i bara en transaktion. Plasma.Finance insåg att en återbalansering av likviditet över flera swappar kan leda till hög friktion och dyra avgifter. Med den här unika funktionen kan du justera din likviditet till så många handelspar som du vill i bara en transaktion.

Med hjälp av DeFi-plattformen “one-stop all-access” kan användare anpassa sin likviditetsåterbalansering till den exakta mängd likviditet som behövs för att omfördela över ett handelspar till ett annat. Användare kan också ställa in sin likviditetsfördelningsprocess över många andra handelspar efter önskemål. Med bara en transaktion kan användare utföra alla processer samtidigt.

Spara tid och pengar

Flash Balancer hjälper till att spara tid. Du behöver inte vänta på att enskilda transaktioner ska bekräftas innan du går vidare till nästa. Flash Rebalancer gör att alla par kan balanseras på en gång. Med detta kan användare se till att deras beräkningar är korrekta under engångsprocessen.

Spara tid leder också till att spara pengar i det här fallet. Genom att genomföra alla likviditetsfördelningsprocesser i taget behöver användarna inte längre betala för enskilda transaktioner. Med den här unika funktionen kan användare bara betala en enda avgift för hela ombalanseringsprocessen.

Komma igång med Flash Balancer

Här är ett exempel på hur Flash Balance fungerar. Till exempel tillhandahåller du likviditet i AETH-poolen på SushiSwap, vilket hjälper dig att tjäna handelsavgifter och en token-belöning. Längs linjen hittar du bättre A-belöningar Uniswap med en annan aLTC-pool. Du skulle vanligtvis behöva göra fyra transaktioner i kedjan i en sådan situation.

Dessa transaktioner inkluderar att ta bort likviditet från aETH-poolen SushiSwap, köpa LTC med ETH, köpa aLTC med aETH och sedan lägga till likviditet i aLTC-poolen på Uniswap. Med dessa fyra transaktioner skulle du normalt spendera fyra gånger tiden och fyra gånger kostnaden.

Eftersom Flash Rebalancer kan göra alla dessa processer i en transaktion sparar du 75% av tiden och pengarna. Om du vill testa det själv måste du vänta på att Flash Balancer släpps tillsammans med PlasmaSwap DEX senare i mars 2021.

Före nu, Altcoin Buzz publicerade en uppdatering om allt du behöver veta om Plasma Finance.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer kryptovaluta nyheter, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link

[ad_2]

Source link