LINA-prisförutsägelse – teknisk analys – Altcoin Buzz

Av | mars 5, 2021

[ad_1]

Linjär är det första cross-chain-kompatibla delta-one-tillgångsprotokollet. Med Linear kan du handla likvida medel snabbt, sömlöst och kostnadseffektivt med kompositioner över flera kedjor.

Linjär utbyta möjliggör handel med en mängd olika likvida medel (Liquids) baserat på kryptovalutor, råvaror och tematiska index med nästan omedelbar bekräftelsestid och omedelbar finalitet. Deras specialbyggda swap-funktionalitet hjälper till att spara gasavgifter och möjliggör komposibilitet av LINA tokens över olika blockkedjor som snart kommer att börja positivt på LINA-priset.

Partners

Linjär finansiering har samarbetat med Moonrock Capital, Band Protocol, Huobi, NGC Ventures, Alameda Research, GBV, CMS, Kenetic, Evernew Capital, etc.

partners

Låt oss se över LINA-priset.

LINA / USD – Prediction

LINA

LINA handlar strax under supportzonen på $ 0,074. Om det kan återfå denna supportzon kan vi börja se ett steg mot $ 0.112, $ 0.128, $ 0.149, $ 0.210 och $ 0.309. Bra områden att bjuda på LINA skulle vara $ 0,066, $ 0,059 och $ 0,051. Underlåtenhet att bryta stödet till 0,051 USD skulle vara dåligt för LINA.

LINA handlas för närvarande till 0,073 $ med ett börsvärde på 95,337,510 $. Dess 24 handelsvolym var 12198 028 dollar.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.

[ad_2]

Source link