Plasma Finance för att störa DeFi med PlasmaSwap

Av | mars 2, 2021

[ad_1]

Det decentraliserade finansekosystemet expanderar så snabbt att det inte går en dag utan en ny och innovativ lösning på penningmarknaderna dyker upp.

Den här veckan är det Plasma Finance, som planerar att revolutionera DeFi med sin nya PlasmaSwap automatiserade marknadsförare och befintliga PPAY-token.

Plasma Finance tillhandahåller en anpassningsbar DeFi-instrumentpanel med portföljförvaltning, en DEX- och AMM-aggregator, tvärkedjiga tillgångsbyten och till och med fiat on / off-ramper. Det använder sitt europeiskt licensierade PlasmaPay-nätverk för att tillåta kreditkryptoköp och stöder ledande DeFi-protokoll på både Ethereum och Binance Smart Chain.

Det senaste erbjudandet är PlasmaSwap och en ny styrningstoken som heter PPAY.

PlasmaSwap kommer snart

PlasmaSwap är en DEX som fungerar tillsammans med Plasma Finance-ekosystemet. Det kommer också att integrera vanliga äldre riskreduceringsverktyg som stoppförluster och begränsningsorderfunktionalitet.

AMM drivs på sin egen blockchain, PlasmaDLT, som har “nästan omedelbara transaktioner med noll avgifter.” För att uppnå detta använder nätverket Hyperloop Protocol, en Layer 2-lösning som använder tvärbryggning för att överföra tillgångar till och från PlasmaDLT.

Med Layer 2 bearbetas transaktioner från den primära kedjan och flyttas tillbaka för slutförande och säkerhet, vilket ger mycket högre genomströmning än Layer 1, som främst är all kedjebehandling.

Hyperloop gör det möjligt att byta i och över Binance Smart Chain, Polkadot och Cosmos när det lanseras helt senare i månaden.

PPAY-verktygstoken, som redan handlas på Uniswap, kommer att följa med PlasmaSwap för att tillhandahålla incitament för lantbruksjordbruk, samhällsstyrning, köp i appar med PlasmaPay och avgifter för Hyperloop bridge. Det är redan listat på Uniswap men kommer att komma till ett antal centraliserade börser, enligt tjänstemannen blogginlägg.

Plasma Finance har redan säkrat ett antal partners i DeFi-industrin, inklusive AllianceBlock, Bondly, Injektivprotokoll, NEM, Orion Protocol och Ren.

PPAY Token ökar till ATH

PPAY-priserna har ökat nästan 30% under det senaste dygnet, enligt Coingecko. Token handlas för närvarande till 0,32 dollar, strax utanför det allra högsta värdet på 0,38 dollar, vilket slogs under måndagsmorgonens handelssession i Asien den 1 mars.

Under de senaste sju dagarna har PPAY ökat med hela 120%, och sedan början av detta år har det vänt en episk 1.070% från bara $ 0.024 den 1 januari.

Det nuvarande cirkulerande utbudet är 130 miljoner av totalt en miljard token och dess börsvärde är 42 miljoner dollar. Enligt Uniswap.info, 24-timmars volym är 3,16 miljoner dollar med en total likviditet på 702 miljoner dollar.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link