PAID Network introducerar Ignition, en IDO-plattform – Produktutgåva och uppdateringar – Altcoin Buzz

Av | mars 2, 2021

[ad_1]

PAID Network introducerade nyligen Ignition, dess Initial DEX Offering (IDO) plattform.

En helt ny IDO-plattform av PAID Network, Ignition skulle vara en “one-stop-shop” för tillväxten av det globala samfundet och byte av tokens.

Om tändning

Som ett protokoll för decentraliserad byte, Ignition möjliggör erbjudandet av offentliga och privata swappar från blockchain-baserade token-projekt. Genom Ignition kommer dessa tokenprojekt att kunna erbjuda token swaps till intresserade användare. Dessutom utnyttjar tändningen Binance Smart Chain (BSC) och Ethereum smarta kontrakt. Det finns dock planer på att inkludera Polkadot-smarta kontrakt snart.

BETALT Nätverk och Master Ventures har kombinerat styrkor för att driva den nya IDO-plattformen. Master Ventures har ett globalt institutionellt och detaljhandelsnätverk med över 100 blockchain-branschpartners. I kombination med PAID Networks community med över 50 kryptonyckelspelare och över 50 000 medlemmar i sociala medier kommer Ignition-plattformen enligt uppgift ha mycket dragkraft.

Ignition syftar till att bygga en pålitlig gemenskap som kommer att erbjuda sina tjänster till PAID Network och Master Ventures projekt.

Funktioner i Ignition

En av Ignitions nyckelfunktioner är dess symboliska incitamentsmekanism. Ignition har utvecklat denna mekanism för att säkerställa deltagande i IDO-swappar. Mekanismen kräver också att deltagarna håller minst 1 000 BETALDA poletter i sina plånböcker.

När dessa tokeninnehavare har deltagit i swapparna kommer de att uppmuntras att hålla sina nya projekttoken och inte sälja dem. Ju mer de har dessa nya tokens från tidigare tändningserbjudanden, desto större är deras chanser att vinna lotter för att bli berättigade till Ignition IDO i framtiden.

Med Ignition-plattformen kommer blockchain-projekt att listas. Dessa projekt måste dock uppfylla sina löften och få sina användare att delta i IDO: er. PAID Network kommer att utnyttja sina skiljeförfaranden, styrning och spärrfunktioner för att säkerställa att alla projekt på Ignition hålls ansvariga för sina löften.

På detta sätt kommer projektgrupper att ha tillgång till medel som har samlats in när de har slutfört sina förinställda leveranser. När leveranserna har lyckats kommer projektgruppen att vara berättigad till nästa finansieringsfas. Om ett team som har listat upp sitt projekt inte levererar kan deltagarna få återbetalning proportionellt.

PAID Network har skapat Ignition som det första steget mot sitt första helt decentraliserade autonoma initiala erbjudande (DAICO). PAID-nätverket planerar att släppa Ignition före årets tredje kvartal.

Innan nu, betalt nätverk meddelat sitt strategiska partnerskap med Razor Network, ett snabbt, pålitligt och decentraliserat orakelnätverk. Med detta partnerskap planerar Razor Network att utnyttja det BETALDA nätverket.

BETALT pris

I skrivande stund betalade nätverket pris var $ 2,72 med en 24-timmars handelsvolym på $ 8,242,365. BETALT pris sjönk med 14,1% under det senaste dygnet. Dessutom har den en cirkulerande tillgång på 20,4 miljoner BETALDA mynt och en maximal tillgång på 594,7 miljoner. Uniswap (v2) är också den aktuella mest aktiva marknaden som BETALD.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link