Bästa juveler med lågt marknadsvärde för mars 2021 – Altcoin-projekt – Altcoin Buzz

Av | mars 2, 2021

[ad_1]

Altcoin hausse säsongen, enligt forskare, är runt hörnet. Många tankeskolor anser att altcoins har stor potential när det gäller att ge till och med kortsiktiga “hodlers” enorma avkastningar. Bitcoin mötte nyligen en enorm priskorrigering och förlorade upp till 10 000 dollar i en enda droppe förra veckan.

Trots denna enorma priskorrigering är vi positiva till att flera pärlor med lågt marknadsvärde visar enorm potential att uppleva ett prisrally den här månaden. Flera undersökningar och undersökningar har förutspått att altcoins i allmänhet skulle registrera enorma prishöjningar. I den här artikeln kommer vi att diskutera fördjupat en lista över de bästa pärlorna med lågt marknadsvärde som vi anser är lämpligt placerade för ett prisuppgång i mars.

Dessa projekt valdes utifrån ett antal parametrar. Parametrarna som används för att hitta dessa låga marknadsvärden med enorma möjligheter inkluderar deras teknik, strategiska partnerskap, användningsfall, utvecklingsprocesser etc.

Fem (5) ädelstenar med lågt marknadsvärde

I ingen särskild ordning inkluderar de;

  • Cartesi (CTSI)
  • Terra Virtua (TVK)
  • Linjär ekonomi
  • BETALT nätverk (BETALT)
  • ShareRing (SHR)
Cartesi (CTSI)

Cartesi är ett nyligen lanserat Layer 2, optimistiska samlingar, och sidokedjelösning med fokus på att lösa skalbarhetsproblem och dess efterföljande problem som höga avgifter, nätverksbelastning etc. på blockkedjor. Plattformen, intressant, gör det möjligt för utvecklare att koda med konventionella programvarufunktioner och Linux OS. Denna funktion gör det möjligt för utvecklare med liten eller ingen kunskap om blockchain att koda med hjälp av programvara som de känner till.

Cartesi (CTSI) är också känt för att kunna stödja beräkningsstabilitet på över en miljon gånger, samtidigt som den säkerställer förstklassig säkerhet hela tiden. Det är också en stark anhängare av integritet. I synnerhet väljs dess nodoperatörer slumpmässigt med PoS-konsensusmekanismen.

Cartesi är också känt för sina förstklassiga strategiska partnerskap. Det samarbetade nyligen med Binance Smart Chain (BSC), Polygon (tidigare känt som Matic Network), Avalanche och Ethereum. Det har planer på att ingå fler strategiska partnerskap inom en snar framtid.

Pris – $ 0.195939
Börsvärde (1 mars 2021) – $ 54.745.743
CoinGecko Ranking (1 mars 2021) – # 360

Terra Virtua (TVK)

Terra Virtua är populärt känt för byggnad en underhållningsplattform som kombinerar Augmented och Virtual Reality (VR & AR) med DeFi och NFT. Denna förening ger användare obegränsad tillgång till en holistisk virtuell värld på sina datorer, mobiltelefoner, headset, etc. Plattformen har en stark gemenskapsbas och grundades av chefer för toppteknologiska plattformar som Microsoft och PlayStation VR. Andra medlemmar i grundarteamet var också chefer för Warner Bros, Ocean och Electronic Arts. Intressant nog fungerar det tillsammans med Ethereum blockchain för att säkerställa förstklassig säkerhet garanteras hela tiden.

Terra Virtua erbjuder också en möjliggörande miljö för intresserade användare att sälja, handla, skapa eller bara visa konst. I januari firades plattformens lansering med lanseringen av elva oberoende artister. För närvarande har ytterligare 20 artister gått med på plattformen, vilket innebär att det totala antalet artister uppgår till 31.

Partnerskap

Terra Virtuas förstklassiga partnerskap är också en pekare på möjligheten till dess prisuppgång den här månaden. Binance Innovation Zone meddelat stöd för Terra Virtua (TVK) förra månaden med TVK / BTC- och TVK / BUSD-handelspar. Noteringen resulterade i en prisökning på 42% på cirka 24 timmar. Andra TVK-strategiska partners inkluderar Elrond, Polkamarkets, Phantasma, Polygon, Arkane Network, MEME-partnerskap, Utopia Genesis, Utrust, etc.

TVK är också den officiella NFT-partnern för Legendary Entertainment. I linje med detta kommer det att vara sjösättning NFTs av Godzilla och King Kong snart.

Pris – $ 0,433177
Börsvärde (1 mars 2021) – $ 38,399,049
CoinGecko Ranking (1 mars 2021) – # 423

Linjär ekonomi (LINA)

Linear Finance är känt som den första decentraliserade, cross-chain, delta-one-plattformen med fokus på att bygga en skalbar, kostnadseffektiv plattform i realtid för handel med syntetiska tillgångar. Dessa syntetiska tillgångar backas vanligtvis av ett antal tillgångar som olja, guld, lager etc.

Plattformen väcker liv till nya användningsfall i DeFi-rymden, vilket tyder på att en prisrally är oundviklig. Det arbetar också med att lösa viktiga frågor som kostnaden för transaktioner, tvärkedjekompatibilitet, transaktionshastighet och mer. Intressant är det viktigt att notera att interoperabilitet mellan kedjor är en viktig aspekt av Linear Finance. Det beror på att det hjälper till att driva snabbare och billigare transaktioner utan förlust av säkerhet och en efterföljande ökad likviditet.

Linjära finanspartner inkluderar Månstråle, Uniswap, etc. I januari lyckades det framgångsrikt avslutad dess lansering av mainnet.

Pris – $ 0,068391
Marknadsvärde (1 mars 2021) – $ 83,412,945
CoinGecko Ranking (1 mars 2021) – # 272

BETALT Nätverk

Känd som en SMART-avtalsplattform ansluter sig PAID Network också till dagens lista över ädelstenar med lågt marknadsvärde för mars 2021. Nätverket erbjuder SMART-avtal, försäkring, DeFi, skiljedom, deponering, utlåning, ryktepoäng osv. användare att sätta in och sätta sina tillgångar och sedan få insatsbelöningar. Nätverket skapade också Decentralized Digital Identities (DID) för att underlätta tillförlitlig identitetspoäng. Poängen kommer att öka eller minska baserat på användarens anseende och efterlevnad av affärsavtal.

Byggd med Plasm kan BETALAD fungera både på Ethereum och Polkadot. den nyligen publicerade sin färdplan för 2021, inklusive dess efterlängtade dApp-lansering, privat och offentlig crowdfunding, UX-uppgradering v 2.0, etc.

BETALDA strategiska partners inkluderar Litteratur, Tomochain, Rakapparat, AnRKey X ™, Kylin, och mer.

Pris – $ 2,64
Börsvärde (1 mars 2021) – $ 53827490
CoinGecko Ranking (1 mars 2021) – # 363

ShareRing (SHR)

ShareRing är ett decentraliserat delningsekosystem, mer som ett delningsnätverk som passar alla som förväntas underlätta införandet av nästa generations delningsekosystem. Plattformen vill bygga ett antal projekt som alla är speciellt utformade för att göra det enkelt att dela. Några av dess projekt omfatta ShareLedger, ShareRingID, ShareRing Shop, försäkring, Project Tokenomics, etc.

Dess partnerskap har sådana som LBanks, Samsung Knox, GDA Capital, Alphabit, Tencent cloud, Kardiachain, etc. Delningsplattformen också nyligen uppgraderad sitt smarta kontrakt och har avslöjat planer för att lansera ett öppet pass.

Pris – $ 0,03382169
Börsvärde (1 mars 2021) – 81.733.465 $
CoinGecko Ranking (1 mars 2021) – # 275

Sammanfattningsvis

Ovanstående listor med låga marknadsvärden för mars 2021 har under de senaste månaderna visat imponerande prisvinster. Denna trend förutses fortsätta till mars 2021. Därför är anledningen till att investera i dem en bra idé. Deras prisökning kan också framgångsrikt spåras till deras utvecklingsuppdateringar, strategiska partnerskap, produkter och tjänster.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

De Altcoin Buzz Youtube-kanal slår regelbundet ut en hel del projektöversikter och prisförutsägelser.

varning
Tinformationen som diskuteras av Altcoin Buzz är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategier är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av Författarens / recensenternas låga risktolerans och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.

[ad_2]

Source link