The Mighty DuckDAO blir en del av DeFi Gaming Coalition – Business Partnerships – Altcoin Buzz

Av | februari 28, 2021

[ad_1]

Utrymmet för kryptovaluta och blockchain har fortsatt att samla fler användningsfall under åren. NFT och decentraliserat ekonomi (DeFi) är en aspekt som har fått företräde under de senaste fyra åren. Att tala om DeFi- och NFT-utrymmet på senare tid skulle inte vara komplett utan att prata om DeFi Gaming Coalition.

DeFi Gaming Coalition är en allians av toppspelare i blockchain-rymden som vill revolutionera hur vi spelar spel, genomför transaktioner, gör affärer etc. Koalitionen blir en enorm kraft i DeFi- och NFT-rymden, och DuckDAO ser att vara en del av denna allians.

Enligt rapporter, över 500 miljoner dollar i tillgångar har överförts i NFT-rymden sedan starten för fyra år sedan. Intressant nog har 2020 kallats DeFi-året och NFT har inte lämnats utanför bommen. Över hälften av de totala tillgångarna som handlas in NFT: er genomfördes förra året ensam. Många tankeskolor anser att NFT-bommen bara har börjat. Dessutom bör fler användningsfall förväntas, särskilt i spelbranschen.

Spelindustrin, som vi känner den, behöver en förändring, och NFT-utrymmet ligger i spetsen för denna förändring. För att inte bli kvar, har DuckDAO avslöjat planer på att gå med i DeFi Gaming Coalition.

DuckDAO: s utmärkta track record

DuckDAO är ett välkänt namn i blockchain-utrymmet. Plattformens rekord av utmärkt ledarskap och tjänar som en inkubationsplats för några av de bästa DeFi-projekten vi har idag, sätter den åt sidan. Dessutom ger plattformen en massa erfarenheter från sina exploateringar inom avkastningsodling och autonom DAO. Det kan också skryta med att designa och lansera ett NFT-samlarspel och debuterade nyligen också sin egen startplatta, kallad DuckSTARTER.

En talesman med DuckDAO påpekade att anslutning till DeFi Gaming Coalition är ett välkommet steg för DuckDAO. De tillade att det emellertid också kommer att vara ett stort plus för både NFT- och DeFi-utrymmet och dessutom tjäna som en möjlighet att föra dem närmare tills de är homogena.

Mer om DuckDAO

Inkubatorer är för närvarande en stor del av DeFi-utrymmet. DuckDAO bokstavligen flammade spåret när det gäller att fungera som en inkubator för DeFi-startups. Några av dess projekt inkluderar Base Protocol, Betalt nätverk, Poolz, Bondly, etc.

Intressant nog lanserade plattformen också flera förstklassiga produkter, nämligen:

  • DuckFarm – Fungerar som ett DeFi market maker-protokoll för avkastningsodlare. Den består av den ensidiga brännskadorna (ensidig symbolbrännskada), vilket resulterar i en förbränning av 50% av den tillhandahållna likviditeten.
  • DuckDAO Hunters – Ett NFT-samlingsspel och ett socialt experiment med att tjäna. Spelare kan tjäna vinst genom att handla med andra spelare, auktioner etc. Den första säsongen av spelet har slutförts. Hela 200 000 dollar i priser delades ut tillsammans med ett huvudpris på 100 000 dollar.
  • DuckSTARTER – En offentlig startplatta. Det fungerar som länken mellan ett projekts tidiga utveckling och hela DuckDAO-communityn. Detta är innan projektet officiellt går online.
Om DeFi Gaming Coalition

Som tidigare nämnts är det en allians mellan toppindustrins aktörer i blockchain-rymden. Den består av innovatörer, spelproffs, DeFi-proffs etc. som alla fokuserar på att förena DeFi-rymden och spel. Koalitionen består av gDEX-protokollplattform AnRKey X, Exeedme, CertiK, Polygon Network (förr känt som Matic Network), och nu DuckDAO.

DuckDaoDime (DDIM) Pris

Vid tidpunkten för publiceringen var DuckDaoDime (DDIM) handel till $ 80,13, med ett börsvärde på $ 83,352,939 och en handelsvolym 24 timmar på 2,584,990 $.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om krypto- och blockchain-utrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

[ad_2]

Source link