Opium Network lanserar likviditetsbrytning på SushiSwap – produktutgåva och uppdateringar – Altcoin Buzz

Av | mars 3, 2021

[ad_1]

Opium, det decentraliserade finansieringsprotokollet, har lanserat nya pooler för likviditetsbrytning på SushiSwap decentraliserade börs samtidigt som de utvidgas till 1 tum.

Opium är en syntetisk derivatplattform som lanserades i maj 2020. Protokollet tillåter användare att skapa, avveckla och handla decentraliserade derivat på Ethereum, och det kan kombinera vilket som helst orakel med vilket finansiellt instrument som helst.

Det senaste meddelande från protokollet är tillägget av två likviditetsbrytningsprogram med ökad distribution, som började den 1 mars.

Tjäna OPIUM via SushiSwap och 1 tum

De SushiSwap automatiserad marknadsförare är en Opium-ekosystempartner, och incitamenten gör det möjligt för DeFi-jordbrukare att sätta in LP-tokens (Liquid Pool) för att tjäna mer av sitt ursprungliga token. Att satsa OPIUM och ETH på SushiSwap kommer att leverera LP-tokens som sedan kan satsas direkt på Opium Finance-plattformen för ytterligare avkastning.

Det experimentella incitamentet för likviditetsbrytning kommer att distribuera 25 000 OPIUIM-tokens per vecka under de närmaste fyra veckorna, tillade blogginlägget.

Protokollet tillade att det också har utökat kampanjer för likviditetsbrytning på 1 tums utbyte med en ökad gruvhastighet. Flytten följer en omröstning för samhällsstyrning för förlängningen med ett ytterligare förslag om att öka belöningarna med fyra gånger till 50 000 OPIUM per vecka.

“Vi uppmuntrar detta likviditetsprotokoll eftersom det tilldelar extra glidning till likviditetsleverantörer i poolerna, och poolernas deltagare växer.”

Opium har en något annan inställning till protokollstyrning än de flesta som styrs av valkonton innehar flest tokens. Dess filosofi är att fördela styrningen till aktiva användare av protokollet, som ger samhället värde och deltar i protokollet på lång sikt.

Lösningen, som kallas DROPIUM, straffar användare som tar bort sina insatta polletter från valven genom att minska intäkterna något och omfördela dem till de som har varit kvar. Detta kommer teoretiskt att uppmuntra DeFi-jordbrukare att förbli inblandade i protokollet och tillhandahålla likviditet snarare än att dumpa tokens på marknaden.

OPIUM Prisutsikter

OPIUM-tokenpriserna är nere 9,3% dagen vid publiceringstillfället och uppgår till $ 8,35, enligt Coingecko. Token har fallit kraftigt under den senaste månaden och har dragit tillbaka över 50% från den 4 februari hela tiden på 20,65 dollar.

Cirkulationen är för närvarande 5,5 miljoner token av totalt 100 miljoner, vilket ger det ett börsvärde på nära 46 miljoner dollar. Enligt DeFi Pulse, dess totala värde låst ligger fortfarande nära ATH på drygt 8 miljoner dollar.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link