Grafen integrerar Polkadot, expanderar decentraliserad indexering – affärspartnerskap – Altcoin Buzz

Av | mars 3, 2021

[ad_1]

Polkadot tillkännagav nyligen sin integration med The Graph.

Denna integration mellan Polkadot och The Graph kommer att ge indexering och frågor till Polkadot. Grafen kommer också att utöka sin decentraliserade indexering till Polkadot och dess Layer 1-fallskärm.

Om diagrammet

På den decentraliserade webben representerar grafen frågan och indexeringslagret. Indexering är en metod genom vilken data kategoriseras och struktureras så att användare enkelt kan söka efter och fråga informationen. Med The Graph kan problemet med centraliserad dataindexering lösas genom att skapa ett decentraliserat protokoll som används för att indexera blockchain-data.

Med The Graph kommer det inte att finnas något behov av användare att förlita sig på team för att utföra operationer på servrar. Utvecklare kan också distribuera grafen till pålitlig offentlig infrastruktur utan att behöva hantera servrar.

Grafen och Polkadot

Web3-uppdraget är gemensamt för båda Polkadot och diagrammet. När utvecklare skapar och startar öppna API: er kallas det ”subgraphs” vilka applikationer kan fråga efter när de använder GraphQL. Subgraphs representerar öppna API: er som gör det möjligt för utvecklare att få tillgång till data via olika blockkedjor.

Med integrationen av The Graph kan utvecklare som vill bygga applikationer på Polkadot skapa öppna API-underbilder. Detta kommer också att ge ett hållbart sätt genom vilket utvecklare kommer att indexera blockchain-data.

Peter Mauric, chef för offentliga angelägenheter på Parity Technologies, konstaterar: ”Graf- och Polkadot-samhällena delar målet att utveckla utvecklingen av Web 3.0. Att integrera utvecklarnas förmåga att arbeta enkelt i olika kedjor är också en mycket viktig del av det uppdraget. ”

Denna integration gör det möjligt för utvecklare att bygga enastående applikationer på Polkadot när de använder diagrammet. Utvecklare från andra ekosystem som stöds kommer också att ha tillgång till frågor om underbilder.

Mer om partnerskapet

“Med över 8000 underbilder som redan har distribuerats för Ethereum och IPFS, är vi glada att låsa upp nästa fas av ekosystemtillväxt med stöd för flera blockkedjor, vilket möjliggör en verkligt öppen dataekonomi”, säger Eva Beylin, chef för The Graph Foundation.

När Polkadot-utvecklare har tillgång till The Graphs nätverk kommer deras utvecklare att kunna bygga ett verkligt decentraliserat verktyg. Grafens integration med Polkadot kommer också att skapa en lösning på frågor som rör komposibilitet inom blockchain-industrin. Båda företagen kommer också att skapa decentraliserade API: er som kommer att betjäna aggregerad data från olika kedjor.

Grafen och Polkadot har kommit ihop för att utveckla Web3-utvecklingen. Integrationen gör det också möjligt för utvecklare att skapa applikationer som är kompatibla.

Nyligen Injektiv meddelat ett partnerskap med Acala för att integrera Acala Dollar (aUSD) i sitt Polkadot-baserade ekosystem för derivathandel. Fantom Network gick också nyligen med i listan över Layer 1 blockchains The Graph stöder.

DOT-pris

Vid tidpunkten för publiceringen, Polkadot pris var $ 37,88 med en 24-timmars handelsvolym på $ 2 591 877 384. DOT: s pris steg också med 4,4% på 24 timmar. Dessutom har den en cirkulerande tillgång på 970 miljoner DOT-mynt och en maximal tillgång på 1,05 miljarder. Binance är också den nuvarande mest aktiva marknaden som handlar med den.


Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link