BTC-utflöde från Coinbase – Teknisk analys – Altcoin Buzz

Av | februari 25, 2021

[ad_1]

BTC kämpar för att bryta motståndet på $ 50.000 efter att ha sjunkit från $ 58.000 till $ 48.000.

Att spåra aktivitet på kedjan är en viktig parameter för att förstå prisåtgärden för en tillgång. Vi såg en major släppa i pris när cirka 2700 BTC deponerades på en platsbyte från en plånbok. BTC sjönk från 58 000 $ till 48 000 $ vilket var den största nedgången på en enda dag för denna tillgång. Att titta på BTC-utflöde och inflöde till och från börser är ett användbart verktyg.

Större BTC-rörelse från Coinbase

Under de senaste timmarna observerades att det fanns en major BTC utflöde från kryptovalutautbytet Coinbase. Enligt CryptoQuant, observerades att det fanns ett stort BTC-utflöde från Coinbase.

kryptokvant utflöde

Coinbase depåplånböcker

Över 13 390 BTC flyttade från Coinbase. Detta är en mycket hög kvantitet. Som du kan se från diagrammet, när det finns en ökning i BTC-utflödet, indikerar det att mycket BTC köptes och det följdes av en prisökning.

Dessa BTC flyttade till olika Coinbase depåplånböcker. Detta tyder på att amerikanska institutionella investerare också köper BTC till det här priset och kan betyda en prisökning på denna tillgång inom en snar framtid.

Övervakning av rörelser

Du kan övervaka den ovanliga aktiviteten genom att följa valvarningsrobotar och i flöden med utflöde Twitter, telegram och andra sociala medier.

cryptoquant bot

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av CryptoQuant

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.

Source link[ad_2]

Source link