MicroStrategy ökar sina Bitcoin Holdings – Finans och finansiering – Altcoin Buzz

Av | februari 27, 2021

[ad_1]

Hela kryptovalutautrymmet har varit baisseartat sedan måndag, och Bitcoin har inte lämnats utanför denna trend. “King Crypto” spelade in sin högsta singeldroppe sedan starten på måndagen. Även om detta kan låta som olycksbådande nyheter använder många Bitcoin-investerare detta som en möjlighet att öka sin BTC-position.

För att inte utelämnas har Nasdaq-noterade företagsunderrättelsesföretag MicroStrategy avslöjat detaljer om sitt senaste Bitcoin-köp. Företaget, i en tjänsteman pressmeddelande, avslöjade att det har spenderat hela 1.026 miljarder dollar och förvärvat cirka 19 452 bitcoins. Enligt rapporter köpte företaget varje Bitcoin tillsammans med nätverksavgifter, avgifter och kostnader till cirka 52 765 dollar.

MicroStrategys tidigare Bitcoin-köp

MicroStrategy har utsetts som källan till Bitcoin-prisrallyt 2020 efter dess första köp på 250 miljoner dollar i BTC. Företaget är också det första Nasdaq-börsnoterade företaget som köper Bitcoin. Efter sitt första köp köpte företaget också använt ytterligare 175 miljoner dollar på Bitcoin. Därför att hela sitt köp i september 2020 uppgå till hela 425 miljoner dollar och uppskattningsvis 0,2% av det totala Bitcoin-utbudet.

Dess senaste köp av 1,026 miljarder dollar i BTC ger sina totala Bitcoin-innehav till cirka 90 531 bitcoins. Samtliga erhölls till en uppskattad summa av $ 2.171 miljarder dollar. Varje Bitcoin som för närvarande ägs av MicroStrategy köptes till ett genomsnittligt pris på $ 23 985, inklusive avgifter och kostnader.

På tal om det senaste köpet avslöjade Michael Saylor, VD för MicroStrategy, att de två huvudfokuserna för närvarande var innehav av Bitcoin och utvidgning av sin analysprogramvaruverksamhet. Han upprepade vidare sin tro på att BTC var en tillförlitlig värdebutik. Enligt honom kommer företaget att fortsätta att köpa Bitcoin med extra pengar. Saylor avslöjade också att beroende på marknadsförhållanden kan företaget “emittera skuld- eller aktiepapper i kapitalanskaffningstransaktioner i syfte att använda intäkterna för att köpa ytterligare bitcoin.”

Phong Le, ordförande för MicroStrategy, bekräftade också Saylors hållning. Han tillade att inköp av Bitcoin och företagets hela BTC-innehav är sammanflätade med dess vision att växa sin verksamhet.

Enligt Bloomberg, MicroStrategys aktiekurs har ökat med cirka 400% det senaste året.

Intressant nog, Jack Dorsey’s Square, trots doppet, också nyligen köpt ytterligare Bitcoin till ett värde av 170 miljoner dollar.

Bitcoin (BTC) pris

Vid tidpunkten för publiceringen minskade BTC med -2% och var handel till 46 763,36 dollar. Bitcoin hade också ett lägsta dygnet runt på 45 057,44 dollar och ett 24-timmars högt på 48 484,48 dollar. “King Crypto” hade också en börsvärde på $ 871.683.395.909 dollar och en 24-timmars handelsvolym på $ 56.016.129.224.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om krypto- och blockchain-utrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

[ad_2]

Source link